Milliardkoncern køber netbutik

Fleggard statser stort på det digitale univers.

Fleggard-familien er blandt Danmarks rigeste, og de er mest kendt for deres grænsebutikker, hvor danskerne går på storindkøb og tilbudsjagt.

Men nu er koncernen også blevet hovedaktionær af en sjællandsk netbutik ved navn PostMe, der sælger dagligdagsvarer. Virksomehden blev grundlagt i 2008 og udsender lige knap 300.000 varer om året.

Annonce

Det er ikke kendt information, hvor meget Fleggard har betalt for majoritetsposten hos netbutikken, men der er netop blevet tilført kapital til selskabet bag PostMe på fire millioner kroner.

Det skriver Finans.

Ifølge Finans er Fleegaard-koncernen også altid på udkig efter forretningsmuligheder, der giver mening – opkøb, som passer ind og kan udvikles.

I denne forbindelse fandt vi frem til, at PostMe er et godt match, da virksomheden passer rigtig godt ind i vores digitale strategi. Det er således korrekt, at vi har købt aktiemajoriteten i PostMe, og vi forventer, at vi med vores kompetencer, erfaring og kapital kan føre virksomheden videre til næste niveau, skriver han i en e-mail til Finans.

Det er ikke noget nyt, at koncernen satser på at slå stærkere rødder i e-handelsverdenen. Det blev understreget i selskabets årsregnskab, som desuden afslørede en omsætning på omkring 7 milliarder kroner.

Fleggaard-koncernen er én af Danmarks største familieejede koncerner og beskæftiger ca. 1.750 medarbejdere fordelt på 13 forskellige virksomheder.