Nu er Bornholm også online!

Dagligvarer fra Coop lige til dørenFlere lokale supermarkeder beslutter sig for at åbne op for nethandel, og hos Coop er der også stor tiltro til online-initiativer.

Fra denne uge kan kunder på Bornholm bestille deres dagligvarer online hos deres lokale Coop butik, enten i Rønne eller i Dagli’Brugsen Gudhjem, skriver Coop i en pressemeddelelse. 

LÆS OGSÅ: Coop byder ny betalingsløsning velkommen

– Vi har gennem de seneste år fået mange henvendelser fra borgere og turister på Bornholm, der har efterlyst muligheden for at købe dagligvarer online, siger kommerciel direktør i Coop.dk MAD, Morten Viktor.

Åbningen på Bornholm sker som led i en større udrulning, hvor Coop kombinerer sine fysiske butikker med onlinehandel. 16 butikker er foreløbig med i ordningen, og over de kommende måneder kommer mange flere med.

– Dette er det initiativ, der kan give online-handel med dagligvarer sit afgørende gennembrud i Danmark. For med dette tilbud kombinerer vi nemlig den lokale styrke i form af lokalt udvalg af varer med online-handelens bekvemmelighed, siger Morten Viktor.

Med konceptet Bestil&Hent kan kunden lægge en ordre inden kl. 11 og afhente varerne allerede samme eftermiddag.

LÆS OGSÅ: Coop skruer op for den grønne omstilling: “Det haster”

Udover at kunderne kan hente varerne på butikkens parkeringsplads, er det også muligt at få leveret varerne direkte til døren. Bestillingen skal dog ske inden kl. 23.59, hvis leveringen ønskes den efterfølgende dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest