Nu går jagten ind på Asien med 440 millioner i frisk kapital

Acceleration internationalt.

Det globale luksusmarked Vestiaire Collective får ny kapital. Platformen tegner sig for i alt 59 mio. EUR, hvilket svarer til omkring 440 millioner danske kroner, der bliver tilført nye og eksisterende aktionærer.

Èn af dem, der geninvesterer og øger sin andel i virksomheden, er Vestiaire Collectives egen administrerende direktør Max Bittner. De nye investorer er Korelya Capital, et fransk pantselskab, Vaultier7, et britisk investeringsselskab, og en fransk investeringsaktør ved navn Cuir Invest.

Annonce

Pengene skal bruges til at fortsætte med at udvikle forretningen og udvide til nye markeder, herunder Japan og Korea. Platformen ønsker endvidere at forbedre Direct Shipping-tjenesten i USA.

Den nye finansieringsrunde muliggør yderligere acceleration af Vestiaire Collective på det internationale plan. I øjeblikket er omkring 80 procent af vores transaktioner på tværs af grænser. Allerede i 2020 vil Vestiaire Collective investere i at udvide i Japan og Korea, siger virksomheden i en pressemeddelelse.

Virksomheden er kommet sig efter coronakrisen, hvad angår salget, og har genfundet de niveauer, de oplevede før pandemien brød ud.

Vestiaire Collective, at krisen har gjort forbrugerne endnu mere miljømæssigt og bæredygtigt opmærksomme, og at de derfor vil støtte cirkulære virksomheder i større grad.

Jeg er overbevist om, at denne periode vil udfordre og ændre den måde, vi handler i fremtiden på. Vestiaire Collective startede under krisen i 2008 og viser, hvordan en e-handelsplatform i dag kan hjælpe folk med let at sælge, hvad de ikke længere har brug for samt få adgang til mode på en mere bæredygtig og bevidst måde, siger Max Bittner, administrerende direktør for Vestiaire Collective.