Ikea med spritny løsning: Nu kan du hente varer over hele det danske land

”Det går over al forventning”.

I efteråret 2019 introducerede IKEA levering inden for tre timer, hvor kunder kan få deres lidt større ordrer leveret direkte til hjemmeadressen.

Nu kommer den store møbelkæde på banen med en ny løsning, der skal forsøde shoppeoplevelsen.

Annonce

Det er nu muligt at afhente sine IKEA-varer over hele landet på 37 forskellige, lokale afhentningssteder.

Den grundlæggende tanke er, at det skal være meget nemmere for de mange Ikea-glade kunder, der ikke bor tæt på én af de fem danske varehuse.

Vi ved, at mange af vores kunder gør en tur til IKEA til en hyggelig heldagsudflugt. Men for rigtigt mange danskere er der langt til det nærmeste varehus. Vi reducerer nu rejsetiden for mange af vores kunder med 37 afhentningssteder, for når kunderne ikke kan komme til IKEA, ja, så må IKEA komme til kunderne. Sådan gør vi det nemt og bekvemt for langt flere danskere at bestille online og hente deres varer tættere på deres hjem, siger Elefteria Cromlidou, Country Commercial Manager i IKEA Danmark, i en pressemeddelelse.

Den nye service har fået tilnavnet ’Klik & Hent’ og koster 79 kroner pr. ordre, uanset om man bestiller et rullegardin, en reol eller et køkken til afhentning.


P-pladsen passer også på dine varer

’Klik & Hent’ gør det også muligt for kunderne at hente deres varer hos fragtbilen, der holder på udvalgte p-pladser rundt om i landet - det giver stor fleksibilitet med henblik på tidspunkter for afhentning.

Det går desuden over al forventning, fortæller Elefteria Cromlidou:

Vi samarbejder blandt andre med lokale butikker og tankstationer med gode parkeringsforhold for at gøre det så nemt og bekvemt for flere kunder at kunne hente deres varer. Vi har testet det i en periode nu, og det går over al forventning. Kunderne har taget virkelig godt imod vores nye service og er glade for, at IKEA kommer tættere på,

Fremadrettet har Ikea ambitioner om at opføre varehuse i både Esbjerg og København – og denne plan har ikke ændret sig, på trods af de helt nye afhentningsmuligheder.

Annonce

Du kan se listen over afhentningssteder her.