Ny chef til opkøbt legetøjskæde

Skal puste liv i BR

Annonce

Efter en skæbnesvanger tid med kundeflugt, deprimerende regnskabstal, desperate redningsforsøg, konkurs og opkøb gik Fætter BR i hi.

I en pressemeddelelse skrev legetøjskædens nye ejer, Salling Group, at man har planer om at åbne 25 nye BR-butikker. Allerede inden for få måneder kommer de første butikker til at se dagens lys.

Annonce

Sideløbende arbejdes der på en ny webshop. Der forlyder dog endnu ikke noget konkret om tidspunktet for lanceringen.

Det skrev Ehandel.dk den 20. januar, 2019.

LÆS OGSÅ: Fætter BR genopstår til foråret

Nu, en måned efter opkøbet fra Salling Group, er der fundet en ny chef for legetøjskæden BR. Det skriver Salling Group i en pressemeddelelse tirsdag formiddag.

Indtil nu, og de sidste to år, har den nye chef, 37-årige Charlotte From, stået for driften i Bilka som Head of Operation & Support. Nu skal der pustes liv i BR.

- Charlotte brænder for at skabe den helt rette BR-oplevelse. Hun har præcis det, der skal til for at sammensætte det rigtige team, få åbnet 25 butikker i højt tempo og genetablere danskerens glæde ved legetøjsbutikker. Charlottes vilje, erfaring og personlige værdier gør hende til garant for, at vi kan levere lige præcis dén BR-oplevelse, kunderne har savnet og nu kan se frem til, siger Per Bank, administrerende direktør i Salling Group, der har købt BR's danske varelager og rettighederne til at anvende navnet i Danmark., i en pressemeddelelse.

En lang karriere hos Salling

I 1999 startede Charlotte From faktisk i Salling Group (dengang Dansk Supermarked), hvor hun i 2013 blev rekrutteret til hovedkontoret – her bestod opgaven af at styrke dialogen mellem butiksleddet og bagvedliggende funktioner.

Charlotte From er spændt på fremtiden og glæder sig til opgaven:

- BR har en særlig plads hos rigtig mange danskere. Den plads skal vi udvikle med legetøjsbutikker, der bliver indkøbsturens højdepunkt for de yngste i familierne og deres forældre. Det er et stort ansvar at træde ind i BR-kæden, og derfor er det også med stor iver, glæde og ydmyghed, jeg går til jobbet, siger Charlotte From

Foto: Charlotte From