Ny e-handelschef

Forlader Ellos til fordel for dansk modevirksomhed

By Malene Birger har netop ansat Shpresa Salihi, der tiltræder i rollen som ny chef for e-handlen. Hun kommer direkte fra Ellos, hvor hun har udfyldt funktionen ”e-shop manager”.

Annonce

Nu venter den store flytning til København.

- By Malene Birger er en virksomhed med et stærkt brand og et stort potentiale. Jeg brænder for salg og udvikling - jeg ser frem til at anvende det i e-handlen med kundebehov og UX i fokus, siger Shpresa Salihi til den svenske modeavis, Habit.se.


Stærk designarv

Den nye chef påtager sig sit ansvar den 23. september, 2019.

- By Malene Birger har en levetid i sine kollektioner, som jeg finder meget interessant ud fra et bæredygtigt perspektiv. Med en stærk, dansk designarv er kollektionerne altid aktuelle og har en kontinuerlig stærk værdi. Det bliver meget spændende at tage mine oplevelser og visioner videre hertil, siger Shpresa Salihi

Den e-kompetente Shpresa Salhi efterlader sig ellers et frodigt miljø på sin tidligere arbejdsplads.

LÆS OGSÅ: Ellos: E-handlen triumferer

Ifølge en nylig årsrapport er e-handlen hos Ellos et vindende foretagende. Ellos’ omsætning udgjorde lige godt 1,42 mia. kroner, sammenlignet med 1,35 mia. kroner i samme periode sidste år.

Bruttoresultatet for 2018 landede på omkring 0,78 mia. DKK.

Annonce

Tidligere i år lancerede Ellos endvidere en ny onlinebutik på det nordiske marked, der tilbyder det meste inden for hjem og indretning – nemlig Homeroom.dk, der er navnet på den danske side.

LÆS OGSÅ: Ellos sætter kurs mod 100 millioner med sin nyeste webshop