Ny ledelsesduo hos Sportmaster

Købmænd i ordets bedste forstand.  

For et par dage siden skrev vi om, at Sofie Lindahl-Jessen fratræder som direktør hos Sportmaster.

Det fremgik på LinkedIn, at hun har haft et meget klart mål med sin plads i direktørstolen, hvilket har været at få den store kæde solgt.

Annonce

LÆS OGSÅ: Sportmaster-direktør trækker stikket efter salg af kæden 

Og nu hvor der er kommet nye ejere, Sportmaster Operations fra Singapore, er hendes opgave fuldført.

På den tomme plads i direktørstolen hos Sportmaster Danmark sætter Andreas Holm sig nu til rette pr. 27 januar, 2020.

Han akkompagneres af direktør (CCO) Jack Friis.

Den nye ledelse er, ifølge Janusz Gembarski, International Director hos Sportmaster Group, helt afgørende for udviklingen af forretningen.

Den nye ledelse kender den grundlæggende forretning indgående og de er købmænd i ordets bedste forstand. Vi er en detailvirksomhed, og vi ønsker godt købmandskab i den øverste ledelse.

Fremadrettet er der en helt klar vision om, at etablere en positiv bundlinje i 2020, og med Sportmaster Group i ryggen er Andreas Holm ikke bekymret for fiasko.

Med Sportmaster Group ombord har vi et uhyre stærkt bagland med en infrastruktur, backend- og IT-support, der ikke er set før i den danske sportsbranche. Af den grund - og fordi Sportmaster er den førende sportskæde i landet - er det er vores mål, at etablere en positiv bundlinje i 2020, påpeger den nyudnævnte direktør, Andreas Holm.

Annonce

En mere konsistent kundeoplevelse

Sammen skal Jack Friis og Andreas Holm også værne om det omnichannel univers, der allerede er detailbranchens virkelighed. Men hvad bliver det vigtigste fokus?

Jack og jeg ser frem til at gå fra en kortsigtet exit-strategi til en langsigtet kundestrategi, hvor vi som team kan have entydigt fokus på kundens behov. Vi vil gerne hjælpe flere kunder på vej i en aktiv, sjov og sportsfyldt hverdag. Sammen med Sportmaster Group kan vi drive en god forretning, der tjener penge og leverer gode priser og flere muligheder for kunderne, siger Andreas Holm i en kommentar til Ehandel.dk.

Den nye direktør påpeger også, at der fremadrettet bliver et reelt ’IT Center of Excellence’ at trække på.

Indkøbssystemer, lager og logistikstyring kan professionaliseres med færre risici for data-integrationsfejl og lagerophobning eller varemangel– det giver, ifølge ham, kunderne en endnu mere konsistent oplevelse på tværs af onlinekøb, den fysiske butik i lokalområdet og mellem landsdele.

 Jeg glæder mig til fokus på det, som jeg – og de ansatte – er bedst til: salg af sportsudstyr. Og til at sætte mere fokus på den faglighed vi har inden for sportsområdet. Vi kender danskernes behov, og vi kan rådgive og vejlede, afrunder Andreas Holm til Ehandel.dk.

Sidste år omsatte Sportmaster for lige over 1.1 milliarder kroner.