Højteknologisk: Ny menneskelignende robot skal levere varer

Lige til døren.

Ford Motor Company vil være det første selskab i verden, der bruger den højteknologiske og nyudviklede robot, Digit.

Robotten er udstyret med både arme og ben, kan bære op til 18 kilo ad gangen, og har til formål at gøre levering af varer billigere og mere effektiv.

Annonce

Agility Robotics er én af Fords partnere, og det er dem, der har lanceret robotten til kommercielt salg. De første to prototyper bliver præsenteret af bilproducenten på den store CES-teknologimesse i Las Vegas.


Direkte kommunikation mellem robot og bil

I samarbejdet mellem Ford og Agility Robotics er én af de vigtigste ting at finde bedre og mere effektive metoder til transport af varer fra lager til det køretøj, der bringer varerne ud til den endelige destination.

I den forbindelse er det meget vigtigt at køretøjerne, og Digit, er i stand til at kommunikere direkte med hinanden og deres omgivelser.

E-handlen vokser, og vi tror, ​​at robotter bliver i stand til at hjælpe vores køretøjer med at gøre produktleverancer mere effektive og overkommelige for os alle, har vicepræsident, Ford Research and Advanced Engineering, and Chief Technology Officer, Ken Washington, udtalt i en pressemeddelelse.

Et eksempel er, at Fords køretøjer - som kontinuerligt er tilsluttet internettet - kan give opdaterede og skybaserede kortoplysninger til Digit.

Digit er et gennembrud for os. For første gang kan vi tilbyde en menneskelignende robot, der kan bruges af kunder inden for mange brancher, siger Agility CEO, Dr. Damion Shelton.

Den grundlæggende tanke er, at Digit skal færdiggøre en levering. Når et køretøj ankommer til sin destination, skal Digit fragte pakken de sidste meter - lige til døren. Digit skal også kunne modtage oplysninger om helt præcis hvor, kunden ønsker sin pakke.

Hvis der kommer forhindringer, kan Digit - via bilen - få adgang til ekstra computerkraft for at løse den forestående udfordring.

Annonce