PostNord lancerer sammedagslevering i Sverige i dag

PostNords nye tjeneste SameDay bliver snart tilgængelig i 36 byer

I samarbejde med den svenske modeforhandler Lager 157 kaster PostNord sig nu ud i en ny leveringstjeneste ved navn SameDay, som lanceres den svenske hovedstad i dag.

Annonce

- Lager 157 er på forkant, når det gælder customer experience, inklusive hurtighed og innovative løsninger i butikken. Derfor er vi glade for at pilotteste SameDay sammen med Lager 157. Deres fokus på customer experience er helt på linje med vores nye SameDay-tjeneste og med det, som PostNord ønsker at tilbyde mht. tilgængelighed og fleksibilitet, siger Tim Jørnsen, Head of eCommerce & Logistics hos PostNord Group, i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Googles lillesøster lancerer dronelevering i Finland

Store planer for foråret

Til at starte med er tjenesten kun tilgængelig i Stockholm, men den vil gradvist blive rullet ud til flere regioner og virksomheder i Sverige.

Fra 1. maj 2019 vil SameDay – eller "MyPack Home SameDay", som er tjenestens fulde navn – være tilgængelig i 36 svenske byer.

Ifølge en pressemeddelelse fra Lager 157 kommer sammedagslevering til at koste 100 svenske kroner (ca. 70-75 dkr). SameDay forudsætter i øvrigt, at man lægger sin bestilling inden kl. 15.

- Vi er meget opsatte på at forenkle modebranchen og ser dette som en utrolig vigtig milepæl, både for os og for vores kunder. Målet er, at halvdelen af ​​vores butikker skal have "157 SAME DAY" inden for 18 til 20 måneder, siger Stefan Palm, administrerende direktør for Lager 157.

LÆS OGSÅ: Julen 2018 kommer til at slå alle rekorder

Annonce