PriceRunner og Ehandel går sammen om nyt event!

Årets E-handler 2020 bliver kåret.

Et helt nyt e-handelsevent er kommet på landkortet.

Den 2. april på Hotel Scandic i København byder PriceRunner og Ehandel indenfor i varmen til Årets E-handler 2020 – et underholdende og inspirerende event med et skarpt e-fokus.

Annonce

I løbet af dagen er der mange spændende ting på programmet:

En endnu hemmelig keynote-taler skal på scenen, du får mulighed for networking med kompetente branchefrænder, og så skal vi overvære prisuddelingen, hvor Årets E-handler blandt andre bliver kåret.

Dagen krydres med lækker morgenmad og et glas bobler.

PriceRunner arrangerer Årets E-handler 2020, fordi vi gerne vil anerkende de butikker, der gør det godt. Prisen er ikke et spørgsmål om, hvor mange penge butikken omsætter for eller tjener, men om den samlet set leverer et godt produkt til kunderne. Hvem leverer en super service og en god købsoplevelse? Vi tager et 360 graders tjek på butikken for at give en samlet vurdering. Der kåres vindere i 18 kategorier samt 1 samlet vinder, og de skal stå som lysende eksempler for resten af branchen, fortæller Head of Merchants hos PriceRunner, Martin D. Andersen.

PriceRunner er den største prissammenligningstjeneste i Danmark og har derfor unik adgang til at kunne analysere store mængder data samt granske relevant information om de danske onlinebutikker.

I ryggen har virksomheden vores platform, Ehandel, og ifølge direktør, Martin Andersen, er det et helt naturligt samarbejde:

Vi samarbejder med E-handel.dk om prisuddelingen, og det er et samarbejde, vi ser rigtig meget frem til. Det er også et naturligt samarbejde, da platformen er god til at skabe opmærksomhed omkring- og sætte lys på danske onlinebutikker og relevante emner inden for branchen. Fokus er, at vi sammen kan få Årets E-handler 2020 helt ud over rampen.

Årets E-handler 2020

Først og fremmest er der en nomineringsproces, hvor forbrugerne/kunderne kan nominere butikken ved en simpel afstemning.

Annonce

Butikkens stemmer vægter 10 procent, mens butikkens samlede rating (anmeldelser af butikken på PriceRunner) vægter 90 procent.

De tre butikker, der klarer sig bedst i denne første del af konkurrencen, går videre til anden fase.

Anden fase er Mystery Shopping, hvor de 3 nominerede butikker i alle 18 kategorier bliver udsat for Mystery Shopping.

Vi får et professionelt Mystery Shopping-firma til at gå hele købsprocessen igennem – lige fra at vælge et produkt, købe det, modtage pakken til at returnere det igen. Det er en meget grundig gennemgang af butikken, som vi efterfølgende deler med de nominerede.

Vinderen i hver kategori er den butik, der samlet set klarer sig bedst.

Løfte niveauet i dansk e-handel

Fremadrettet er ambitionen at skabe en prisuddeling, der er med til at gøre de danske butikker bedre gennem en større synlighed og anerkendelse af de butikker, der gør et ekstraordinært stykke arbejde.

Vi vil med Årets E-handler og Årets butik være med til at løfte niveauet i dansk e-handel, kommenterer Martin Andersen.

Hos Ehandel er der også stor begejstring for det nytilkomne event og det stærke samarbejde:

Det bliver både underholdende og inspirerende at møde en masse forskellige folk fra branchen, og derudover opleve PriceRunners prisuddeling, hvor blandt andre Årets E-handler 2020 bliver kåret. Vores ambition er, at det bliver et årligt event, hvor e-handlere kan videndele med hinanden og samtidig fejre branchens succeser, kommenterer Business Development Manager hos Ehandel, Sanna Thurdin.


Dagens agenda:   

08:00 Morgenmad og registrering

08:30 Velkommen

08:35 Oplæg fra Pricerunner

09:00 Keynote

10:00 Pause

10.15 Årets e-handler bliver kåret

11:00 Bobler og networking

Information om deltagelse, nominering og uddeling af pris som Årets E-handler 2020 kommer løbende.