Qliro Group bliver til Nelly Group

Direktør forlader virksomheden efter fire år.

Det har været undervejs i et stykke tid, at Qliro Group har arbejdet med at opdele virksomheden.

Den store dag nærmer sig, og nu er der nye informationer på bordet, som beskriver den forestående proces.

Annonce

I dag består Qliro Group af CDON Marketplace, betalingsselskabet Qliro og modeplatformen Nelly.com.

Men nu skal Qliro AB noteres på Stockholm Stock Exchange, CDON bliver uafhængig, og Nelly forbliver i Qliro Group-koncernen.

Qliro Group bliver herefter omdøbt til Nelly Group – alt dette forventes at ske i første halvdel af 2020.

Siden juni 2018 har vi arbejdet intenst med at styrke virksomhederne og give dem de rette betingelser for fremtidig rentabel vækst. Virksomhederne er nu godt positioneret på deres respektive markeder, og vi planlægger at børsnotere datterselskabet Qliro AB og forberede os på at distribuere CDON til aktionærerne. Nelly vil således forblive i koncernen, siger Marcus Lindqvist, administrerende direktør for Qliro Group.


Rejser sig fra direktørstolen efter fire år

I kølvandet af selskabets opdeling ser det ud til, at Marcus Lindqvist er færdig med sit arbejde, og han planlægger at forlade sin direktørpost i virksomheden.

Jeg forlader virksomheden efter fire intense år, men jeg ser frem til at følge driften i de kommende år, siger Marcus Lindqvist.

Christoffer Häggblom, bestyrelsesformand for Qliro Group, har været begejstret for Marcus Lindqvists arbejde, herunder strømlining af koncernen og styrkelse af dens datterselskaber.

Fremadrettet er der fokus på vækst for alle tre forgreninger.

Annonce

Qliro AB sigter mod at opnå en omsætningsvækst på 20 til 25 procent om året, CDON vil øge detailhandlens salg med mere end 20 procent om året, og Nelly stræber efter at øge salget med 10 procent om året.

For hele året 2020 anslås det, at nettoomsætningen vil stige, men ikke i overensstemmelse med målet.

Væksten bliver bremset en smule af det højnede fokus på de nordiske lande, men sammen med selskabets reorganisering forventes dette at bidrage positivt til rentabiliteten fremadrettet, oplyser Qliro Group i en kommentar til udsigter for 2020.