Rito: ”Indtil videre ligger vi – i Black Week – tæt på 20 procent foran sidste år”

Som de fleste andre er Rito.dk tyvstartet en smule.

Hos Rito ApS har man gennem den ”forfærdelig" varme sommer gået rundt i hjemmestrikkede trøjer med sveden haglende af sig.

Annonce

Men virksomheden har holdt hovedet koldt med tanken om de dejlige kolde aftener i efteråret og ikke mindst Black Friday.

- Vi har brugt den varme tid på at fylde vores lager, så vi i dag har lageret bugnende med lækre tilbud i alle afskygninger inden for garn og kreative hobbyartikler. Som sagt er vi tyvstartet. Det betyder, at vi allerede har kørt i 6. gear i snart 4 dage, men nu har vi depoterne fyldt, og er klar til at fortsætte weekenden over til og med Cyber Monday den 26. november, fortæller Rito i en mail til Ehandel.dk.

År efter år slår Black Friday nye rekorder, og det gør sig også gældende hos Rito.

De foregående 4 år er der blevet sat omsætningsrekord på Black Friday, hvilket også klart forventes i år.

- Tendensen er god, og indtil videre ligger vi i Black Week tæt på 20 procent foran sidste år.

For at kunne følge med det ordreniveau, som Rito forventer, har virksomheden indkaldt samtlige 40 medarbejdere til at arbejde weekenden over.

- Det har vi gjort ud fra en forventning og et ønske om, at alle medarbejdere skal kunne komme i seng i ordentlig tid. Men vi har gjort luftmadrasserne klar i tilfælde af, at der skulle opstå et behov. Pizzaerne er bestilt, kaffen varm, colaerne kolde, slikskålen fyldt og luftmadrasserne oppustet. Så nu kan det bare blive Black Friday. Vi er klar, afrunder Rito.

Annonce