Shipmondo vil indtage Norden: “Det skal være nemt at drive webshop”

Højnet fokus på markedsføring i Norge og Sverige. 

Det er tid til forandring og vækst.

Den danske fragtportal Shipmondo bevæger sig ud over de danske grænser og byder de norske erhvervsdrivende indenfor.

Annonce

Det skal være nemt at drive webshop - også i Norge. Vi er derfor glade for at kunne byde norske erhvervsdrivende velkommen og hjælpe dem med at drive webshops og forretning endnu mere effektivt. Vi har et stærkt samarbejde med PostNord, Bring, GLS, UPS og mange flere og tilbyder en komplet løsning til fragt- og ordrehåndtering, så tiden i stedet kan bruges på at vækste forretningen, fortæller medstifter Hung Ho, der sammen med Nicklas Nguyen står bag virksomheden og fortsætter:

Det er vigtigt for os, at kunden oplever en brugervenlighed, og at det er værdien i vores services, der driver forretningen, derfor er selve platformen gratis, integrationerne og services gratis.

LÆS OGSÅ: Nye tal fra Shipmondo – en stigning på 244 procent

Løsningen er allerede tilgængelig i mange lande, men Shipmondo har lige nu højnet fokus på at sætte fart på markedsføringen i Norge – og faktisk bliver tempoet også reguleret til et højere gear i Sverige.

Fremadrettet har virksomheden store ambitioner for hele Norden og Benelux-landene. Det fortæller Hung Ho i en mail til Ehandel.

Fragtportalen er stiftet i 2014 og understøtter mere end 20 transportører.