Sinful løber afsted med Børsens Gazellepris for fjerde år i træk

”Vores kamp for at gøre sexlegetøj mainstream er kun lige begyndt". 

Onsdag den 7. november modtog Skandinaviens største erotiske e-commerce virksomhed, Sinful, deres fjerde Gazellepris ved prisuddelingen i Aarhus.

Annonce

Som modtager af en fjerde Gazellepris følger titlen som Maraton Gazelle - en titel, som blot 105 ud af årets 2099 Gazellepris-modtagere har fået.

En imponerende vækst i både omsætning og antal medarbejdere har sendt den Aarhusianske virksomhed på en spændende rejse, der kun lige er begyndt. Medstifter af Sinful, Mathilde Mackowski, forklarer:

- Vi er super stolte af, at vi endnu engang får lov til at modtage en Gazelle pris. Det har været et vildt år for os og vi forventer at ramme en samlet vækst i omsætningen på 45% i forhold til 2017.

Udover virksomhedens fjerde Gazellepris, har de i 2018 også modtaget E-handelsprisen “Bedste Eksportcase” samt fået en flot andenplads da PwC, Nykredit, Dansk Erhverv og Finans skulle kåre Årets Ejerleder 2018 i Østjylland.

Det er en anerkendelse, som betyder utrolig meget for de to stiftere af virksomheden.

- At blive anerkendt af så store nogle aktører som blandt andet PwC betyder utroligt meget for os. Vores kamp for at gøre sexlegetøj mainstream er kun lige begyndt, men vi er sindsygt stolte over, at det er Sinful, som formår at sparke dørene ind rundt omkring. Det er en utroligt spændende rejse vi er på, og vi glæder os til at arbejde videre med vores drøm, siger Mathilde Mackowski, og bliver bakket op af forretningspartner og medstifter Tonny Andersen.

Fremadrettet har Sinful ingen planer om at slå bremserne i – virksomheden retter nu opmærksomhed mod at videreudvikle på strategiske tiltag.

– De næste par år bliver vores fornemmeste opgave at fokusere benhårdt på at udvikle de frø, vi allerede har sået. Derudover kommer vi til at ligge et større brandingpres i hele norden. Vi forventer desuden at ramme en omsætning, der hedder 160 mio. ved udgangen af 2018, hvor vi gerne skulle have sendt i omegnen af 460.000 ordrer afsted, siger Mathilde Mackowski til Ehandel.dk.

Annonce

Fakta om Sinful:

  • Sinful blev stiftet i 2008 af Mathilde Mackowski og Tonny Andersen, og virksomheden tæller i dag 83 medarbejdere og omsætter for et trecifret millionbeløb.
  • Sinful er den største online sexshop i Skandinavien og har webshops i Danmark, Sverige, Norge og Finland.
  • Sinful har foruden de fire Gazellepriser i 2015, 2016, 2017 og 2018 også modtaget E-handelspriserne “Årets E-ner” i 2017 og “Bedste Eksportcase” i 2018.