Skandinavisk koncept tredobler antallet af medlemmer efter optræden i den danske ”Shark Tank”

L’Amourbox har siden programmet haft særdeles travlt

Tilbage i februar kunne man i ”Løvens Hule” se Kristoffer Hjerrild kæmpe sig til en investering på 1,2 millioner kroner fra de to investorer Mia Wagner og Jan Lehrmann for i alt 25 procent af virksomheden, og siden da er det gået stærkt.

Annonce

Bokskonceptet nærmer sig nu 5000 medlemmer, hvilket har skabt enorm travlhed for den lille startup, der har haft svært ved at følge med.

- Før, under og efter var vi begravet i arbejde og kæmpede alt, hvad vi kunne for at følge med de mange nye medlemmer, der havde spørgsmål, og det var lidt af en kamp. Men heldigvis gik det, som det skulle, og vi er virkelig glade og taknemmelige for alle de nye medlemmer, der har lyst til at være en del af L’Amourbox, siger idémand og direktør Kristoffer Hjerrild.


En investering der gør en forskel

Koncerndirektør i Freeway og løvinde i det populære iværksætterprogram, Mia Wagner, er glad for den massive udvikling, men også i lige så høj grad for det vigtige budskab bag.

- Da jeg første gang mødte Kristoffer, kunne jeg først og fremmest se en iværksætter med ild i øjnene, og jeg synes også, L’Amourbox er et fantastisk koncept, som prioriterer noget så vigtigt som kærlighed, siger Mia Wagner.

Jan Lehrmann ser også frem til en spændende udvikling i de kommende år med L’Amourbox:

- Jeg er virkelig spændt på, hvad fremtiden bringer. Allerede nu oplever vi en fantastisk udvikling, og jeg er glad for, at jeg kan bidrage med min erfaring fra abonnementsverdenen, så vi i de kommende år kan nå ud til endnu flere” siger seriel iværksætter og investor Jan Lehrmann.


Sigter ud over grænserne

L’Amourbox blev etableret af Kristoffer Hjerrild i 2017 og har siden begyndelsen haft en vision om at inspirere par med "kærlige hjælpemidler". Med de to nye løver ombord er der kommet endnu mere fart på, og det med en tro på, at virksomheden kan være med til at gøre en forskel i både ind- og udland.

- Vi har store ambitioner for L’Amourbox og er allerede på vej ind i flere lande. Vi håber, vi på sigt kan være med til at gøre en forskel i hele Europa, siger Kristoffer Hjerrild.

Annonce

Kender du ikke til L'Amourbox, så kan du læse mere om konceptet her.

Foto: Kristoffer Hjerrild