Skønhedskæmpe får nyt tag over hovedet: ”Vil fortsætte væksten”

Et mere intelligent lager.

Omsætningen hos NiceHair.dk har for længst vokset sig ind i den trecifrede millionklasse.

For at kunne understøtte den positive udvikling, har den Esbjergbaserede virksomhed besluttet sig for et nyt tag over hovedet fra den 1. april – faktisk dobbelt så store lokaler, som før.

Annonce

Virksomheden flytter således fra det nuværende domicil på Randersvej til ny lager- og administration på Stærevej.

Det fortæller virksomheden i en pressemeddelelse.

Vi er et online firma, så lageret er der magien sker og de seneste års stærke resultater har gjort, at vi simpelthen er vokset ud af vores lokaler. Vores nye lokaler er dobbelt så store og bedre indrettede, så der bliver god plads til at fortsætte den vækst vi er inde i, siger Tonny Nielsen Bruun, administrerende direktør i NiceHair.dk.

De nye lokaler giver NiceHair.dk pladsen til en mere intelligent lagerstyring end tidligere. Og selv om fuldautomatisering med robotstyring ikke er tænkt ind i første omgang, så har de nye lokaler muligheden for opgraderingen i fremtiden.

Fra starten vil det nye lager ikke være robotstyret, men det bliver et mere intelligent lager, med et redesignet plukningssystem og vi vil arbejde mod automatisering af forskellige arbejdsopgaver, som f.eks. lukning af kasser, hvilket vi satser på at have klar til sommer, siger Tonny Nielsen Bruun.

I dag har NiceHair.dk 150 medarbejdere og med de nye lokaler bliver domicilet opgraderet fra 1000 kvadratmeter til 2400 kvadratmeter.