Skræddersyet dansk design til under markedspris

Nyt web-koncept forbinder kunderne med en specialiseret systue.

Et nyt dansk koncept tilbyder skræddersyede duge og andre tekstiler til private og erhverv til under markedspris.

Annonce

Det er virksomheden Mahoo.com, som står bag. I front er erhvervsmanden Morten Mark, som har bred erfaring og en lang karriere inden for tekstilbranchen.

De lave priser henter hjælp fra et helt nyt web-koncept, der forbinder kunderne med en specialiseret systue. 

- Vi er med Maaho.com ude i en særlig niche, som man kun kaster sig over, hvis man har en passion for tekstiler af høj kvalitet og godt dansk design. Samtidig kan vi også se en god forretning i konceptet, som vi introducerer i en række lande simultant. Kunden kan, på vores hjemmeside, fx vælge blandt hør- og damaskduge, indtaste dimensionerne på sit bord og herefter går systuen i gang - efter få dage loves dugen leveret lige til døren, fortæller Morten Mark.

Han mener endvidere, at markedet er modent og efterspørglen høj:

- Der er et stigende marked for tekstiler i høj kvalitet. Mange eksperimenterer med klassisk borddækning med de traditionelle duge og tilbehør, og det er den trend, vi hjælper på vej med vores sortiment og koncept. Vi er med Maaho.com ude i en særlig niche, som man kun kaster sig over, hvis man har en passion for tekstiler af høj kvalitet og godt dansk design. Samtidig kan vi også se en god forretning i konceptet, som vi introducerer i en række lande simultant, afslutter direktøren.