Solen skinner på Coop

30 butikker bliver udstyret med solceller

I slutningen af april skrev Ehandel.dk om Coop’s nye fokus på økologi til lavere priser, og hvordan danskerne nu har mulighed for at få leveret økologiske varer direkte til døren til samme pris som i discountbutikkerne.

Annonce

Det er Coop.dk MAD, der har lanceret konceptet.

LÆS OGSÅ: Coop.dk: ”Vi vil gerne tilbyde økologi til lavere priser” 

Efterfølgende havde Coop et nyt initiativ på bordet, som havde til formål at gøre det nemmere for danskerne at have en dagligdag, der er mindre belastende for klimaet.

Det kan du læse mere om her.

Og nu bliver der igen skruet op for den grønne omstilling hos den store detailkoncern.

Det handler om Coops nye Energi2020 spareplan, hvor der er indgået en aftale om at få udført 3,5 MWp solceller på 30 egne butikker i samarbejde med solcelleentreprenøren SolarFuture.

- Vi ser flere og flere liberale erhverv som efterspørger energibesparelser gennem solceller, og vi forventer en kraftig vækst indenfor solceller til erhvervsdrivende de kommende år i Danmark. Det er derfor positivt, at en stor toneangivende organisation som Coop har taget initiativet og vil være en frontløber på dette område, siger partner og direktør for SolarFuture, Mads Christensen, i en pressemeddelelse.

Rammeaftalen på 3,5 MWp består af 13.000 solcellepaneler, som svarer til det årlige energiforbrug i omkring 700 husstande.

Annonce

Butikkerne, som skal forsynes med solcellestrøm, ligger spredt i hele Danmark. Det er planen, at alle anlæggene er i drift ved udgangen af 2020.

- Coop har lavet et godt forarbejde for deres Energi2020 plan og har sat en ambitiøs tidsplan for udførelsen. Med denne kontrakt sammen med de mange andre ordrer, vi har i pipeline, er vores ordrebog godt fyldt for de næste 12 måneder, siger Mads Christensen.