Stor modeplatform klar med ny CFO

"Vi har en unik position"

For en uge siden kom beskeden om, at Boozt's CFO og medstifter, Allan Junge-Jensen, har valgt at forlade virksomheden.

Annonce

Tanken er, at han beholder sin stilling som CFO indtil udgangen af ​​januar 2020.

Nu står det helt klart, hvem der overtager. Hendes navn er Sandra Gadd, og hun arbejder i øjeblikket som Business Development Director hos Boozt.

Sandra Gadd sluttede sig til virksomheden i 2016 og havde oprindeligt rollen som Transformation Finance Manager.

- Jeg er meget glad for at få rollen som CFO i Boozt. Vi har en unik position med fantastiske mennesker, attraktive vækstmuligheder og gode betingelser for at nå en endnu stærkere økonomisk position, end vi har i dag, siger Sandra Gadd i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Boozt vækster med 29 procent - lukker dog fysisk butik 


 "En smart, ambitiøs og hårdtarbejdende holdspiller"

I sit tidligere arbejde har Sandra Gadd arbejdet med revision hos Deloitte gennem otte år.

- Jeg er meget glad og stolt over, at vi har fundet en højt kvalificeret intern erstatning for Allan. At have evnen til at identificere, udvikle og fremme talenter internt er en vigtig del af vores kultur og strategiske dagsorden. Sandra har en stærk, økonomisk baggrund samt stor indsigt og viden om Boozt og vores forretning, hvilket gør hende velegnet til rollen som CFO. I de sidste tre år har hun konsekvent levet op til det ansvar, hun har haft, og har vist sig at være en smart, ambitiøs og hårdtarbejdende holdspiller. Jeg er glad for, at Sandra har accepteret jobbet som CFO og er overbevist om, at hun vil være en nøglespiller for det hold, der kommer til at udvikle Boozt til det næste niveau, siger selskabets administrerende direktør, Hermann Haraldsson.

Sandra Gadd begynder sit nye job den 1. december i år og arbejder sammen med Allan Junge-Jensen, indtil han fratræder i januar.

Annonce