Supermarkeder tilbyder nu ombytning af BR- og Toys”R”Us-legetøj

Børn med julegaver fra en konkursramt legetøjskæde får nu en hjælpende hånd.

Fra d. 2. januar tilbyder føtex og Bilka landsdækkende bytteservice af legetøj fra BR- og Toys”R”Us-legetøj.Det oplyser Salling Group, der står bag supermarkedskæderne.

– Vi ved, hvor meget det betyder for danskerne at give julegaver til hinanden. Og hvor vigtigt det er, at de også kan byttes til det helt rigtige. Det er virkelig ulykkeligt, at kolleger i branchen går konkurs, og mange danskere derfor risikerer at brænde inde med julegaver, så nu forsøger vi at give en hjælpende hånd, siger Mark Nielsen, direktør i Bilka, i en pressemeddelelse.

Bilkas og føtex’ bytteservice dækker julegaver købt i BR og Toys’R’Us i Danmark, hvis varen findes i føtex, Bilka eller de to kæders netbutikker.

Julegaverne byttes til andet legetøj i føtex’ og Bilkas udvalg.

Der er flere butikker, der ikke har direkte relation til den konkursramte kæde, som også tilbyder at bytte gaver.

Så længe man har en bon og emballagen er ubrudt, tager MID Hobby i Viborg også gerne imod – både  i fysiske butikker og webshop.


Top-Toy blev 30. november begæret under rekonstruktion, hvilket skete efter at selskabet havde tabt 149 millioner kroner på driften i det seneste regnskabsår.

Men med øje for kundepleje har Top-Toy oplyst, at det er muligt at få refunderet gavekort til forretningerne, som er købt efter 30. november. Man kan endvidere få penge tilbage for gavekort købt i julemåneden, hvis man sender en mail.

Det indbefatter at sende en kopi af selve gavekort og kvittering for køb med datoangivelse til mailadressen: toptoy@gorrissenfederspiel.com med oplysning om både navn og bankkonto.

Foto: Salling Group pressearkiv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest