Svimlende rekord: ”Milliarder af produkter bestilt over hele verden”

En jublende CEO.

I december måned har vi skrevet et par historier om Amazon.

Heriblandt, at den globale koncern, i nogle år efterhånden, har arbejdet hårdt på at fuldintegrere logistiske løsninger i eget regi.

Annonce

Og det er Amazon ikke ene om. I august meddelte FedEx, at de ikke længere vil levere varer til Amazon. De to er efterhånden blevet ærkerivaler i et forsøg på at kontrollere hele logistikkæden på egen hånd.

LÆS OGSÅ: Logistikfejde: Amazon forbyder sælgere at bruge FedEx

Flere analytikere mener dog, at Amazon har overtaget og dermed gode muligheder for at blive den største fragtvirksomhed i 2022.

LÆS OGSÅ: Amazon bliver den største fragtvirksomhed i 2022

Høje ambitioner kræver også ofte en ressourcebank, der kan bakke ”drømmene” op, og det ser ikke ud til at være et problem for Amazon.

Denne jul har e-handelstitanen nemlig slået ny salgsrekord.

Julesalget er gået bedre end nogensinde takket være vores kunder og ansatte over hele verden. På vegne af hele Amazon håber jeg, at alle får en glædelig jul og et fantastisk 2020, sagde Jeff Bezos, Amazons grundlægger og CEO, i en erklæring.

Erklæringen deler dog ikke konkrete tal, men skriver derimod: "Milliarder af produkter blev bestilt over hele verden, og ti millioner Amazon-enheder blev købt".

Annonce

Den oplyser også, at mere end 5 millioner nye kunder har tilsluttet sig Amazon Prime, og at koncernen har  solgt over 100 millioner produkter fra uafhængige tredjepartsleverandører og leveret over 3,5 milliarder pakker til kunder gennem sit ”last male”-netværk.

Nyheden om julerekorden fik Amazons aktie til at stige med omkring 4,5 procent i torsdags.