Tager sine diamanter til Danmark

"Allerede solgt for flere hundrede tusinde kroner" 

Den 1. april 2014 lancerede e-handelsvirksomheden Vanbruun.com sin allerførste side online.

Annonce

Og nu, efter at have været på den svenske scene i fem år, lancerer virksomheden sit danske websted.

Vanbruun har altid været tilgængelig over hele verden og har faktisk solgt smykker og diamanter til Danmark siden begyndelsen.

Men den helt store forskel nu er, at webstedet er tilgængeligt på dansk, hvilket naturligvis skal gøre det mere attraktivt for danske kunder at handle på platformen.

Online-luksus til overkommelige priser er nøgleordene for vanbruun.com, som ifølge direktøren har valgt udelukkende at være tilgængelig online for at kunne tilbyde de bedste priser på markedet.

- Vi ser et stort potentiale på det danske marked, og det har været vores plan, lige siden vi lancerede vores side, at få et dansk websted i år. Det er altid en udfordring at komme ind på andre markeder, men i år har vi allerede solgt for flere hundrede tusinde kroner til Danmark uden markedsføring. Med et dansk websted øger vi vores danske kunders troværdighed og service. Det føles som et naturligt skridt at åbne for yderligere salg i nabolandet, siger CEO, Victor Halvarsson, i en mail til Ehandel.

Victor Halvarsson har længe været klar over, at de store vækstmuligheder for Vanbruun ligger på tværs af grænser. I et interview med Ehandel, tidligere på året, har han udtalt:

- Vi skal i gang i Norge og starte i Danmark senere på året. For vores del er det vanskeligt at vokse mere i Sverige, fordi markedet for vielsesringe og forlovelsesringe har et loft. Desværre kan vi ikke påvirke folk til at gifte sig, og på en måde er det trist, at branchen ikke er større. Det svenske marked er mere eller mindre mættet af vores produkter nu - samt de andre aktører, der findes. Så vores vækst afhænger af, at vi bliver store i udlandet.

I 2018 omsatte Vanbruun for 22,5 millioner danske kroner, hvilket var lidt under de 27,5 millioner, som var virksomhedens mål for året.

Annonce