Trendhim trækker i Black Friday-arbejdstøjet før de fleste

”Det giver os en fordel i forhold til konkurrenterne”.

Det er vel nærmest blevet en højtid.

Black Friday er, for nogle få, gået fra at være et en-dagsudsalg til en "Black Week", hvor de mange hårdtslående tilbud strækker sig over syv hele dage.

Annonce

Modevirksomheden Trendhim, med Sebastian Petersen ved roret, er én af dem, der tyvstarter i år.

Allerede på fredag, den 22. november, begynder det storslåede udsalg. På den måde kan man, ifølge direktøren, skabe en mere rolig oplevelse for kunderne en uge før det hele går løs.

Vi ser Black Friday udvide sig over flere dage, hvert år. Det betyder at det fra forbrugernes side bliver mere normalt med flere tilbudsdage lyder det fra Trendhims CEO, Sebastian Petersen, i en pressemeddelelse.

Ifølge en prognose fra Pricerunner kommer Black Friday 2019 stormende med endnu større kraft end sidste år. Det betyder et større pres, både for virksomhederne og forbrugerne.

Sidste år efterspurgte flere kunder tilbud i ugen op til, for at sikre sig, at de var helt klar til det store shoppemekka.

Trendhim prøver at skabe en bedre “Black Friday”-oplevelse for forbrugerne ved at give dem mulighed for at finde de bedste tilbud i deres eget tempo.

Det kommer formentlig også til at mindske købstrykket på selve dagen for den populære modeplatform samt give mere overskud i staben.


En fordel i forhold til konkurrenterne

Ifølge direktøren kommer det også til at gøre underværker internt.

Annonce

Man kommer nok til at gøre sig mere umage ved at forlænge perioden. Det gør os bedre til at behandle det stigende antal ordrer effektivt og give den bedste service, vi kan. Og samtidig kommer vi før andre virksomheder ved at matche kundernes ivrighed.

Sebastian Petersen er også overbevist om, at Trendhim kommer til at stå foran konkurrenterne:

At være udenfor normalen giver os en fordel i forhold til konkurrenterne på vores markeder. Men uden at være for langt uden for normalen, for det bliver underligt, på samme måde som Black Week tidligere har været, afrunder han.