UPS storsatser i Europa – bygger high-tech milliardhub

Sigter mod at modernisere og udvide på hele kontinentet.

Det store fragtfirma UPS er netop begyndt opførelsen af ​​en ny sorteringshub i Hannover-Langenhagen, Tyskland, som skal råde over 24.000 kvadratmeter – det svarer til tre fodboldbaner.

I alt investerer virksomheden omkring 1,7 milliarder kroner svenske kroner, hvilket svarer til lige over 1,1 danske.

Annonce

Det bliver desuden én af UPS’ største investeringer nogensinde uden for USA.

For at kunne understøtte det nye projekt, ansætter selskabet 500 mennesker, som ved hjælp af den nyeste teknologi, skal give fabrikkens kapacitet et massivt skub.

Medarbejderne forventes at sortere omkring 30.0000 pakker i timen – det er dobbelt så meget som før.

Ifølge planen skal den nye ”hub” står klar inden 2023, og bliver et afgørende led i virksomhedens europæiske netværk - UPS sigter mod at modernisere og udvide på hele kontinentet

Den nye facilitet vil også tilbyde UPS-kunder en hurtigere og bedre adgang til UPS's globale netværk.

Med voksende e-handel stiger efterspørgslen på vores tjenester også, især da e-handel er en god platform, hvor små og mellemstore virksomheder kan fungere som mikro-multinationale virksomheder. Ved at udvikle vores allerede eksisterende sorteringscenter i Hannover-Langenhagen vil vores klienter, uanset størrelse, nå nye markeder og kunder over hele verden, siger Frank Sportolari, administrerende direktør for UPS Tyskland.

Det nye byggeri skal være i overensstemmelse med UPS's globale bæredygtighedsmål.

For at sikre maksimal bæredygtighed i fremtiden, vil UPS i Tyskland bruge elektricitet - både til anlægget og til dets elektriske køretøjer - udelukkende fra vedvarende energikilder.

Annonce

Fremadrettet planlægger selskabet også udvidelser i Bieledeld, Herne og Nuremburg. De mange hubs vil fungere som gode supplementer til den nyligt afsluttede udvidelse af faciliteterne i London, Paris og Eindhoven.