Væk med øksen: Nu kan du købe dit juletræ på nettet

Få leveret direkte til døren.

Her op til jul, er der mange danskere, der får en ekstra travl hverdag, og det kan være svært at nå alle ærinderne.

Men nu er der hjælp at hente, hvis man synes tiden er knap. Birkelse Gods i Nordjylland sælger i disse juletider bløde Nordmannsgraner – men noget helt nyt er, at træerne nu kan købes på nettet og sendes med posten til landets største byer.

Annonce

Vi leverer allerede rigtig mange af danskernes julegaver fra nethandlen uanset om gaven er rigtig stor eller en mindre pakke, og nu bringer vi endnu mere julestemning ud til danskerne, som leverandør af Birkelse Gods flotte juletræer, siger Søren Vase, Head of Product & Commercial Management i PostNord, i en pressemeddelelse.

På Birkelse Gods’ hjemmeside bliver kunderne tilbudt to forskellige juletræder: pottegroede træer, der kan lyse op i den kolde vintertid, og det klassiske afskårne træ, der en centrum for pynt og dans på selve juleaften.

De pottegroede juletræer har længere levetid end klassiske juletræer, og kan derfor godt klare en bæredygtig udplantning i haven, når vinteren er forbi.

Vi går efter en klimavenlig produktion, hvor vi fx sørger for at plante mindst ét træ pr. træ, vi fælder. Vores koncept med juletræer leveret direkte til døren er allerede blevet taget rigtig godt imod. Det er væsentlig nemmere end selv at skulle udvælge og hente træet med hjem i bilen, siger Malou Skeel, driver og bor på Birkelse gods. Hun fortsætter:

Vi er rigtig glade for, at PostNord er med til at bringe julen ind i folks hjem, og allerede fra næste år, forventer vi at kunne levere til hele Danmark med hjælp fra PostNord, siger Malou Skeel, der sammen med sin mand Jørgen Skeel driver og bor på Birkelse Gods.

Sidste mulighed for at få leveret sit juletræ inden juleaften indtræffer, er fredag den 20. december.

Hvad fremtiden bringer, kan PostNord ikke spå om, men danskerne nethandler meget i dag, og nu har de mulighed for at købe deres juletræ på nettet og få det leveret lige til døren.

Tiden må derfor vise, om flere adopterer tendensen fremadrettet.

Annonce