Verdensnyhed: Dyrk din egen dildo!

Snart er det muligt for danskerne at dyrke deres helt egen dildo takket være specialfremstillede plantefrø.

Annonce

Som noget helt nyt, er det nu muligt at dyrke din helt egen dildo.

En revolutionerende opfindelse, der giver forbrugeren mulighed for at tage brugertilpasning af sexlegetøj til et tidligere uset niveau. “Grow-A-Dildo”, der bærer det videnskabelige navn Fagus Sylvática Dildis grundet dens relation til bøgetræet, er resultatet af et øget fokus på foreningen af bæredygtighed og design.

Annonce

- Det er kæmpestort for os, at vi har muligheden for at være med til at udvikle et så unikt og fremtidssikret produkt. Det er noget, der aldrig er set før, og vi ved, at idéen om at brugertilpasse ens sexlegetøj tiltaler mange,” udtaler Mathilde Mackowski, idékvinde bag det revolutionerende frø.

Da Mahtilde Mackowski undersøgte markedet
for trædildoer i 2017 fik hun idéen til Grow-A-Dildo. Efter en samtale med
professorer fra Institut for Botanik på Københavns Universitet blev
produktionen af de unikke frø sat i værks, og det er nu, to år efter, muligt at
købe dem i handlen.

Men hvordan fungerer Grow-A-Dildo frøet så? Helt lavpraktisk skal frøet plantes i en potte med fugtigt pottemuld. Jorden i potten skal holdes fugtigt for at sikre, at planten kommer til at gå planmæssigt.

Efter 3-4 uger vil man kunne se, hvordan en dildo udformet i løvtræarten bøgetræ vil begynde at tage form og springe op ad jorden.

Det smarte ved Grow-A-Dildo konceptet er, at dildoen blot kan fældes, når den har den ønskede længde og tykkelse.

På nuværende tidspunkt findes frøene kun i dildoformat, men planen er, at der på sigt skal udvikles flere varianter af frøene, så det er muligt selv at dyrke flere forskellige varianter af sexlegetøj. Grow-A-Dildo kan købes hos Sinful.dk fra den 1. April.

Fra alle os hos Ehandel.dk: Glædelig 1. april!