Zalando åbner nyt monstrøst logistikcenter

Skal beskæftige 2500 mennesker.

I efteråret kunne vi berette om, at den store tyske modegigant, Zalando, var danskernes foretrukne platform, når dankortet blev hevet frem ved tastaturet.

Det viste tal fra nethandelsorganisationen FDIH, som Finans tog et kig på.

Annonce

LÆS OGSÅ: Zalando har stadigvæk førertrøjen på

Den store efterspørgsel gør, at Zalando fortsætter med at vokse -  og det har ført til endnu en tilføjelse til logistiknetværket.

Nu har modevirksomheden åbnet endnu et logistikcenter, og denne gang har faciliteterne slået rødder i Głuchów, Polen, hvor der faktisk allerede ligger centre to i forvejen.

Fra det nye center, med et areal på 130.000 kvadratmeter, vil Zalando levere kundeordre til voksende markeder som Polen, Tyskland, Østrig og Tjekkiet.

Vores logistiknetværk vokser fortsat på linje med Zalandos samlede vækst, sagde Neil Bennett, Zalandos operationelle lagerchef, i en pressemeddelelse.

De overvejelser, der kom i spil, da Zalando besluttede at placere sit nye lager i Głuchów var, at virksomheden ville være direkte forbundet med motorveje, og at der var et stort beskæftigelsespotentiale i byen.

Det nye center er udstyret med Zalandos seneste interne logistik-teknologi, herunder to fem-etager høje automatiske plukketårne, der kan plukke flere millioner varer på samme tid.

Det eksterne selskab "DHL Supply Chain" administrerer den nye facilitet og har allerede sat lige knap 1200 mennesker i beskæftigelse på lagret.

Annonce

Fremadrettet er ambitionen, at centret skal beskæftige 2500.