Om os

Ehandel er Nordens største mødested for alle, som arbejder med e-handel. Vi mener, at alle e-handlere fortjener fremgang, og det bidrager vi til på flere måder. Hver dag publicerer vi nyheder på de fire nordiske markeder.

Vores medlemmer har adgang til viden og rapporter om e-handelsmarkeder, og i nært samarbejde med vores mange leverandører kan vi tilbyde lavere priser på alt fra fragt og emballage til markedsføring og konsulenttjenester.

Vi faciliterer e-handlernes egen konference Emeet og afholder NXT, som er et af Nordens største events.

Ehandel drives af Ehandel SE AB, som blev grundlagt i 2009. Ehandel SE AB har siden 1. januar 2018 været en del af LRF Media AB.

Klik her for oplysninger om, hvordan vi gemmer data (GDPR).

 

Redaktionelt førende

Ehandel er et branchenyhedssite og mødested for alle, som arbejder inden for eller er interesserede i e-handel. Primært dækker vi handel med fysiske varer inden for B2C og B2B, men det sker også, at vi begiver os ind på C2C, dvs. handel mellem forbrugere.

I takt med at e-handlen er vokset i størrelse og for alvor har taget kampen op med den traditionelle handel, har vi udvidet vores dækningsområde. Når fysisk og digital handel flyder mere og mere sammen, er det en logisk udvikling, at vi dækker retailverdenen mere generelt, selv om vi har særligt fokus på det historiske skifte, som handlen befinder sig i.

En del af vores dækningsområde er de tjenester, som bliver brugt i branchen, heriblandt betalingstjenester og logistiktjenester. Vi behandler også til en vis grad salg af digitale varer og forskellige typer af digitale tjenester.

Det overordnede mål med vores nyhedsformidling, præcis som med hele Ehandel, er at udbrede viden om og styrke den nordiske e-handelsbranche. Eftersom e-handlen går på tværs af landegrænser, er vores nyhedsformidling også global og dækker begivenheder og fænomener fra hele verden.

Ehandel.se blev grundlagt 2009 og har siden dækket alt, hvad der sker inden for e-handlen i Sverige. Siden 2018 har vi også drevet vores tre nordiske søstersites, Ehandel.dk, Ehandel.com og Ehandel.fi.

Har du tips om nyheder, som kan være interessante for vores læsere?

Tøv ikke med at skrive til os på tips@ehandel.dk. Så sørger vi for, at dit tip havner hos den rigtige redaktion.