Ikke-konference?

En ikke-konference er ikke som en konventionel konference. Den største forskel er at konferencens deltagere skaber dagsordenen for konferencedagen.

Emeet er en hybrid af dette og af en mere konventionel konference. Der er normalt nogle ting forudbestemt og sat på dagsordenen. Dog skabes det meste indhold af deltagerne i løbet af dagen.

Fordelene ved denne opsætning er at diskussionerne under konferencen er friske og relevante – især i forhold til hvad de største forhindringer er i e-handelsbranchen lige nu. En anden fordel er at konferencen er gratis for ejere af e-handelsvirksomheder. Eventets partnere betaler for lokalet og maden både om dagen og om aftenen. Der er sædvanligvis en stor middag som afslutning på dagen.

Gitteret?

Du vil uden tvivl høre om “gitteret”, men der er ikke noget at være bange for. Det er blot et gitterværk bestående af tape og blanke papirer – sat fast på en væg – der i løbet af dagen fyldes med de forskellige møder og samtaler og som i de fleste tilfælde laves af deltagerne selv.

Hvordan gitteret kan se ud:

Gitteret udfyldes i løbet af dagen med emner som folk vil tale om.