Onlinesupermarked lancerer nyt koncept – levering 20 timer i døgnet

Har været undervejs de sidste 8 måneder. 

Der er vækst i e-handlen, og der bliver klikket efter fødevarer online, som aldrig før.

Mange supermarkeder har set salgstallene skyder i vejret; nemlig.com har fordoblet sin omsætning, Coop har tredoblet sin omsætning og Salling femdoblet, hovedsageligt via Bilka to Go.

Annonce

Nu lancerer nemlig.com et helt nyt koncept, som skal understøtte de nye tendenser. Konceptet indebærer levering 20 timer i døgnet alle uges 7 dage – også om natten fra kl. 02 til 06.

Det nye tiltag, med fleksibel levering om natten, er et koncept, vi har arbejdet på de sidste 8 måneder, og det var planen, at vi skulle have lanceret det medio marts. Grundet udbruddet af Covid-19 i Danmark primo marts, eksploderede efterspørgslen for at købe dagligvarer på hos os, og vi måtte derfor udskyde denne lancering. Efterspørgslen er fortsat meget stor, og vi har de sidste 7 uger ansat over 400 nye medarbejdere, hvilket har gjort os i stand til at vokse med næsten 100% i forhold til samme tid sidste år. De mange nye medarbejdere gør os samtidig i stand til, at lancere dette nye koncept, som vil gøre det endnu nemmere for vores kunder at få leveret dagligvarer og måltidskasser, lige når det passer dem, siger Stefan Plenge, administrerende direktør og stifter af nemlig.com.

Varerne bliver stillet foran hoveddøren i specieldesignede kasser, og dermed kan kunderne stå op til friske dagligvarer om morgenen.

Med natlevering tager vi et nyt stort skridt på rejsen mod at gøre nemlig.com til danskernes foretrukne indkøbssted for dagligvarer og måltidskasser. Vi har kun ét fokus, og det er at skabe et bedre liv for vores kunder, og jo nemmere det er at få leveret sine dagligvarer og måltidskasser, når det passer ind i ens døgnrytme, desto bedre er det for vores kunder, siger Stefan Plenge.

Fra den 5. maj kan sjællændere bestille dagligvarer til levering om natten, og i løbet af maj måned bliver natteleveringen også rullet ud til alle kunder på Fyn og i Jylland.