Destination: En 100 procent klimakompenseret e-handel

”Vi håber, at flere virksomheder følger vores eksempel fremadrettet”.

I november sidste år meddelte modevirksomheden NA-KD, at de begyndte at klimakompensere på alle leverancer og returer.

Og det bæredygtige fokus fortsætter. Fra den 1. marts vil NA-KD kompensere for ikke mindre end 100 procent af sine transportrelaterede CO2-udslip.

Annonce

Det er et vigtigt skridt mod at respektere det bæredygtighedsløfte, vi har givet vores kunder. Vi er på en rejse, og vi gør os umage med at forankre vores strategi i netop dét, der er vigtigt for vores kunder. At skabe en positiv indvirkning på vores planet, dyrene og vores medmennesker er en del af denne rejse, siger NA-KDs brand-direktør, Natasha Billing, i en pressemeddelelse.

Virksomheden fortsætter endvidere sine investeringer i bæredygtige kollektioner og brugen af genanvendte fibre i det producerede tøj. Det er ambitiøse mål, som NA-KD er stolt af at kunne opfylde, kommenterer Natasha Billing i meddelelsen.

Mange bække små gør en stor å, lyder det kendte ordsprog, og modevirksomheden håber, at flere aktører hopper med på vognen.

Ved at kompensere for alle vores transportemissioner, skaber vi en afgørende indflydelse – og hurtigt. Vi håber, at flere virksomheder følger vores eksempel fremadrettet.

Målet er også, at alt emballage bliver genanvendt 100 procent i 2020, skriver NA-KD.