Flying Tiger Copenhagen åbner webshop i Sverige

”Et onlineunivers der supplerer vores butikker”.

Den 29. maj lancerer Flying Tiger Copenhagen sin onlinebutik i Sverige, flyingtiger.com.

Den svenske lancering følger detailkædens "succesfulde onlinedebut i Danmark" tidligere på året. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Annonce

Onlinebutikken tilbyder en bred vifte af Flying Tiger Copenhagen-produkter, der kan sendes direkte til døren, uanset hvor i Sverige, kunden befinder sig.

Sverige er det andet land i rækken, hvor detailkæden vælger at åbne onlinehandel – og det var et oplagt valg, ifølge CEO Martin Jermiin.

LÆS OGSÅ: Flying Tiger tackler krisen med frisk kapital fra ejere

Vi ønsker, at vores kunder skal føle sig inspireret både online og i vores butikker. Svenskerne er kommet langt inden for digitalisering, og vi har et stærkt brand og meget loyale kunder i Sverige, så det var det naturlige valg for os. Med denne lancering håber vi at inspirere nye kunder til at besøge os online. Vi har arbejdet hårdt for at designe et onlineunivers, der supplerer vores butikker og giver en ny oplevelse for vores kunder, hver gang de besøger vores hjemmeside, siger han.

Bæredygtighed er også én af fokusområderne. Når kunder handler online, får de deres varer sendt i en specielt designet Flying Tiger Copenhagen-kasse lavet af genanvendelig pap.


En oprydning

I slutningen af maj sidste år oplevede detailkæden Flying Tiger Copenhagen store udfordringer. I kølvandet på butiksoprydning og ledelsesuro har butikken lidt under et dundrende underskud og tabte 541 millioner kroner.

LÆS OGSÅ: Flying Tiger Copenhagen har tabt en halv milliard - nu åbner de egen nethandel

Der er ingen grund til at pakke det ind. Det er et utilfredsstillende regnskab, udtalte Martin Jermiin, adm. direktør i Flying Tiger Copenhagen, til Finans.

Annonce

Men efter et skrapt millionunderskud, en masse oprydning og en ny direktør (Martin Jermlin), som trådte til i januar, satsede detailkæden stort og gik online i Danmark den 14. januar 2020.

Flying Tiger Copenhagen har over 950 butikker på verdensplan, hvoraf 54 er placeret i Sverige og 71 i Danmark.