Bring indgår ny aftale med Nærboks

Konkurrencen er stor.

Bring vil tættere på sin modtager, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

I den forbindelse har virksomheden indgået en pilotaftale med Nordic Infrastructure, der driver konceptet, Nærboks.

Annonce

Tirsdag efter påske blev de første Bring-pakker leveret til Nærboks fordelt i hele landet.

Modtagerne efterspørger mere valgfrihed og fleksibilitet. I Bring arbejder vi konstant på at finde løsninger der gør hverdagen enklere for modtageren, derfor er vi også glade for, at vi nu kan tilbyde Nærboks som en del af vores udleveringsnetværk, fortæller Jens Lauge, Forretningsudvikling, Bring Danmark.

Det nye samarbejde med Nærboks er et supplement til Brings eksisterende udleveringsnetværk, og stederne er nøje udvalgt – steder, hvor Bring ikke har udleveringsmuligheder i dag.

Det sparer modtagerne for tid og gør det enkelt, at hente pakker.

Konkurrencen om at levere pakker til modtagerne er stor, men det gælder især i byerne. Der er alligevel mange modtagere som ikke bor i byerne. Vi ønsker at komme nærmere modtagerne, derfor har vi også valgt at tage Nærboks ind,da de er placeret i nærområder hvor modtagerne faktisk bor. Vi forventer at flere modtagere vil vælge levering til Nærboks i fremtiden, fortæller Per Buus, salgsdirektør i Bring i Danmark

Ambitionen fremadrettet er, at alle danskere skal kunne hente deres pakker i en Nærboks. I løbet af sommeren bliver både antal og placeringer evalueret.

I dag driver vi over 850 Nærbokse fordelt i samtlige kommuner i Danmark, og senere på året vil antallet blive fordoblet til 1.600. Nærboks er en borgernær løsning, og målet er, at alle danskere vil have en Nærboks tæt på deres bopæl, hvor de kan hente og returnere deres pakker 24/7, fortæller Lars Hem Simonsen, administrerende direktør, Nordic Infrastructure

Annonce