Aalborgensisk iværksætter tager konkursramt webshop under sine vinger

”Det er en stor opgave”. 

Det har været nogle begivenhedsrige år for Prispresseren.dk.

Virksomheden har eksisteret siden 2001, blev opkøbt i 2012, erklæret konkurs i 2019 og er nu igen blevet opkøbt af en Nordjysk virksomhed.

Annonce

Den nye ejer er Heimdall Nordic Group ApS, en Aalborgensisk iværksætter historie, som i forvejen har erfaring med webshops i forretningsporteføljen, herunder både PanzerScreen og BalderClothes

Der er allerede lagt en helt klar vision og strategi for, hvordan webshoppen skal integreres hos sin nye ejermand. Lageret er blandt andet blevet flyttet fra Aalborg C og Østpå til Gug.

Administrerende direktør, Marc Giversen, er optimistisk stemt, og han mener, at der er gode muligheder for at byde ind med sund konkurrence:

Vi er yderst tilfredse med, at prispresseren nu bliver en del af Heimdall Nordic Group ApS, og det er en overtagelse, som vi har lavet, fordi vi mener, at vi har den rette vision for, hvordan virksomheden opfylder det enorme potentiale, den længe har haft. Det er en stor opgave, som vi ser frem til at løfte og samtidigt skabe endnu flere arbejdspladser her i Nordjylland. Det er noget, vi er meget opsatte på.

Overgangen er i fuld gang, men hvornår er Prispresseren klar til åbning igen med den nye ejer ved roret?

Vi er i øjeblikket i færd med at varetage logistikken og få gået det hele igennem og integreret. Det er en proces, der naturligvis tager tid, men vi er opsatte på, at vi kan byde de første kunder velkommen til vores nye webshop allerede ved udgangen af i næste måned, februar. Lige nu har vi netop fået pakket det store lager ned, og er klar til at gå i kamp med oprettelsen af det store lager i vores nye 2000 m2 store lagerhal, siger Marc Giversen.

Heimdall Nordic Group forventer en omsætning fra deres webshops på 12-15 millioner kroner i 2020.

 

Annonce