Lige efter planen: Amazon lancerer sin markedsplads i Holland

Den sjette i Europa.

I slutningen af oktober berettede flere udenlandske medier, at Amazon havde store planer for Nederlandene.

Amazon gav udtryk for et ønske om at omdanne sit hollandske websted til en fuldt, funktionel webshop i 2020. På dét tidspunkt var det kun e-bøger, der var til salg på Amazon.nl – hvis de nederlandske kunder ledte efter andre produkter, blev de henvist til Amazon.de.

Annonce

Men sådan bliver det ikke mere.

Nu overtager Amazon Bol.com, den største forhandler i Holland, med den fulde lancering af Amazon markedsplads i Holland.

Det betyder, at fysiske produktkategorier bliver tilgængelige for hollandske kunder senere på året, skriver Tamebay.

Vi er virkelig glade for at lancere en mere fyldestgørende shoppeoplevelse på Amazon.nl. Selektion, værdi og bekvemmelighed er de vigtigste drivkræfter for vores kundeoplevelse, og hollandske virksomheder spiller en kritisk rolle i at levere netop dét. Vi er glade for at kunne tilbyde hollandske virksomheder, små og store, muligheden for at tilmelde sig og sælge på Amazon.nl. På den måde kan sælgerne nå et større publikum, både hjemme og i udlandet, hvilket øger udvalget, der er tilgængeligt for vores hollandske kunder, siger Alex Ootes, næstformand EU's ekspansion, Amazon.

Markedspladsen i Holland bliver Amazons sjette i Europa, sammen med England, Tyskland, Frankrig, Italien og Spanien.

Amazon påpeger, at mere end halvdelen af ​​alle varer, der købes på Amazon globalt, sælges af salgspartnere over hele verden.

I Europa eksporterede små og mellemstore virksomheder varer til en værdi af over 6,9 mia. euro gennem Amazon i 2018.

 

Annonce