Bring sætter strøm til pakkelevering i København

CO2-neutral inden 2025

Det er efterhånden blevet et stort interesseområde for mange onlineforretninger at gøre deres virke mere bæredygtigt.

I sommeren introducerede nemlig.com levering med 100 procent eldrevne varevogne, som det første skrift i retning af en komplet udskiftning til varevogne, der udelukkende kører på fossile brændstoffer.

Annonce

Tendensen dukker også op hos fragtvirksomheder, og det danske selskab Bring har store ambitioner med de elektriske løsninger.

Tilbage i 2018 fik Posten Norge, som Bring er en del af, de fire første store el- varebiler i Oslo.

I dag har koncernen mere end 1200 elektriske køretøjer, og København står som den næste i rækken til den mere bæredygtige metode inden for pakkelevering.

Storbyen for fire el-varebiler. 

De fire el-varebiler, som nu sættes i drift i København er bare de første af mange biler.Vi oplever at både vores kunder og modtagere, stiller krav til bæredygtighed og i højere grad efterspørger grønnere leveringsløsninger. El-varebilerne vil bidrage til, at gøre København til en endnu bedre by at bo i. I de kommende år kommer vi til at vi se på mulighederne for CO2-neutrale køretøjer mange flere steder i Danmark. Samtidig vil vi sørge for, at kunderne får den samme gode service, lige så hurtigt - bare grønnere, siger Per Buus, Salgsdirektør i Bring Danmark, i en pressemeddelelse.

Den nye lancering af el-biler i København sker i samarbejde med MAN og CPH Electric/Region Hovedstaden.

Vi vil være en spydspids i miljøvenlige leverancer. Med dette tiltag og vores ambition for grøn omstilling de kommende år, sætter vi ekstra fokus på e-handlens ønske om bæredygtige leverancer, siger Johnnie Guldbrandt, distributionschef i Bring Danmark i en mail til Ehandel.dk.

Annonce