Danmarks største fragtløsning skifter navn

Større internationalt fokus

Annonce

Fornyelig har fragtløsningen Pakkelabels.dk meddelt at de ændrer navn til Shipmondo.

Pakkelabels.dk blev grundlagt i 2014 og er i løbet af 5 år blevet den største fragtbooking løsning i Danmark med mere end 25.000 danske virksomhedskunder. I en mail fra pakkelabels.dk udtaler virksomheden følgende:

Annonce

- Vores kunder, der har selskaber/filialer i udlandet, har ønsket at kunne bruge Pakkelabels i deres udenlandske virksomheder. Derudover har vi igennem tiden også fået flere forespørgsler fra udenlandske virksomheder, som vil benytte vores fragtløsning. Vi har derfor besluttet os for at gøre vores produkt og koncept tilgængelig på det globale marked, så vi kan hjælpe endnu flere virksomheder.


Pakkelabels bliver til Shipmondo

- Vi har været rigtig glade for navnet “Pakkelabels”. Det ligger godt på tungen og det har været beskrivende for det slutprodukt, som vi leverer til vores kunder. Men “Pakkelabels” vil blive for svært for de udenlandske virksomheder at huske og ikke mindst udtale, skriver Pakkelabels.dk.


Hvad betyder shipmondo?

- Shipmondo består af to ord “Ship” (at sende) og “mondo”, som betyder ”verden” på italiensk. Vi ønsker at gøre vores koncept tilgængelig for alle, og vi ønsker at hjælpe virksomheder fra alle steder med at håndtere forsendelser nemt, billigt og effektivt uanset hvor i verdenen, der skal sendes fra og til.


Overgangen fra Pakkelabels.dk til Shipmondo

Skiftet til Shipmondo kommer til at strække sig over to faser:

I første fase vil der ske en opdatering af virksomhedens app/fragtportal.
Fragtportalen skifter navn til Shipmondo og udseendet af fragtportalen vil også
komme til at adoptere Shipmondo’s nye farve og identitet, og det vil blive
muligt at skifte sprog mellem dansk/engelsk.

Denne ændring vil kun blive set af virksomhedens kunder, når de er logget
ind.

I anden fase vil pakkelabels.dk lancere deres internationale hjemmeside for
Shipmondo.

I en kort overgang vil hjemmesiden for Pakkelabels.dk og hjemmesiden for Shipmondo eksistere samtidigt, men når migreringen er helt overstået, vil Pakkelabels.dk’s hjemmeside blive lukket ned.

Skiftet bliver påbegyndt her i starten af maj, og virksomheden forventer,
at skiftet vil være helt gennemført medio juni.


Marketing og integration

- Nogle af vores samarbejdspartnere benytter vores logo, tekster m.m. på f.eks. deres hjemmeside. Vores marketingafdeling vil sørge for i den kommende periode kontakte de relevante partnere og fremsende vores nye marketing materiale, så disse kan blive opdateret, skriver pakkelabels.

Vi vil derudover arbejde hen imod at opnå et gnidningsfrit skift. Bl.a. vil API endpoints for Pakkelabels.dk fortsætte med at eksistere i en periode efter migreringen er gennemført, så de partnere, der integrerer op imod vores løsning får god tid til at at gennemføre skiftet til de nye endpoints, fortæller virksomheden., afrunder Pakkelabels.dk.