Dansk profil til direktørpost i Sverige

”Umuligt at sige nej”.

I løbet af sin karriere har han arbejdet i fire forskellige Lidl-lande.

Nu er Robert Stekovic tiltrådt som ny, kommerciel direktør for Lidl Sverige. Han kommer direkte fra Lidl Danmark, hvor han har haft en lignende rolle siden 2019.

Annonce

Han erstatter Timo Hansio, der forlader Lidl efter 20 år i virksomheden.

Robert medbringer en solid Lidl-oplevelse. Han bliver en vigtig del af det fremtidige arbejde med at udvikle vores tilbud, ikke mindst det svenske og bæredygtige sortiment. Jeg er virkelig glad for, at han er tilbage, siger Johan Augustsson, Sveriges manager hos Lidl.

Den nye direktør har været glad for sin tid i Danmark, men er spændt på den forestående udfodring.

Da jeg fik muligheden for at blive kommerciel direktør i Sverige, føltes det umuligt at sige nej. Jeg er stolt af, hvad jeg opnåede sammen med mine kolleger i Danmark, men nu ser jeg virkelig frem til at tage udfordringen op og løfte vores sortiment i Sverige til nye højder, siger Robert Stekovic, kommerciel direktør i Lidl Sverige.

Robert Stekovic har tidligere arbejdet hos både Lidl Sveriges og i ”Lidl Internationals” indkøbsafdelinger.