De leverer mad og henter dit affald – “holdbarhed i flere stadier”

"Gør ingen forskel, hvor det kommer fra".

Den danske madbutik Simple Feast trådte ind på det svenske marked for et år siden. Virksomheden lancerer nu et pilotprojekt i Göteborg.

Projektet sætter bølgepap og papemballage i søgelyset. Når Simple Feast har leveret mad, tager de nu affaldet med sig fra forgående leverance.

Annonce

Ifølge virksomheden skal initiativet gøre det lettere for kunder at "tænke på bæredygtighed i flere stadier - fra produktion og råvarer, til leverancer og affald”.

Håbet er, at endnu mere bølgepap bliver genanvendt i stedet for at ryge i skraldespanden.

Det er et skridt mod at styrke vores bæredygtighedsarbejde yderligere, og det er i tråd med det faktum, at vi ønsker at gøre det lettere for mennesker at spise og leve bæredygtigt. Vi tænker på bæredygtighed i flere stadier, og at hjælpe vores kunder med at håndtere emballagemateriale føles derfor indlysende, siger Maximilian Lundin, Sveriges manager hos Simple Feast.

Som nævnt starter pilotprojektet i Göteborg, men målet er at skalere initiativet, så det fremadrettet også inkluderer både Stockholm og Malmö.

”Vores primære mål er at arbejde for øget opmærksomhed på bæredygtighedsspørgsmål og gøre en reel forskel for vores miljø, siger Maximilian Lundin og fortsætter:

Vi vil fortsætte med at teste nye måder, der både forenkler vores kunders liv og samtidig bidrager til et bedre miljø. Vores håb er naturligvis, at vores kunder også synes, det er et godt initiativ, der gør en forskel.

Kommer I udelukkende til at tage ansvar for jeres eget bølgepap, eller indsamler I også bølgepap og kartoner, som kunderne har liggende derhjemme?

Simple Feast tager hånd om alt kundernes bølgepap og karton. Det gør ingen forskel, hvor affaldet kommer fra, skriver virksomheden til Ehandel.

Annonce