Dogman lancerer e-handel i Danmark: “Personalisering er alt”

Dogman investerer stærkt i nyt websted og e-handel

Annonce

Skånevirksomheden Dogman har siden 1965 beskæftiget sig med kæledyrssegmenter i Skandinavien, og i lande som Estland, Litauen, Polen og Grækenland. 

Virksomheden startede i et kælderlokalel i Lund på 40 kvm, og nu omsætter Dogman for 350 mio. svenske kroner med et hovedkontor på 12.000 kvm.

Annonce

Udover deres syv fysiske butikker i Skandinavien, hvoraf to er nyligt åbnet i år, investerer Dogman nu stærkt i et nyt websted og e-handel med et udvalg på over 7.500 produkter.


Et digitalt behov

- Kæledyrindustrien er en unik og følelsesmæssig industri, der kræver følsomhed. Vores mål har altid været at hjælpe vores kunder med at finde det absolut bedste til deres bedste ven, og i lang tid har vi bemærket et stort behov fra markedet efter, at vi gør vores produkter tilgængelige for den digitale forbruger, siger CEO i Dogman, Pierre Olofsson, i en pressemeddelelse.

Før lanceringen har Dogman hyret nye digitale talenter til e-handelsholdet på hovedkontoret i Åstorp samt opkøbt den populære norske e-handel Hundepoter.no. 

- I dag ønsker kunder at blive husket og modtage tilbud, der opfylder deres individuelle stil og krav. For Dogman er det utrolig vigtigt, at alle besøgende får en unik oplevelse, der er skræddersyet til deres kæledyrs behov, siger CEO, Pierre Olofsson

Forud for lanceringen har Dogman også samarbejdet med det prisvindende Malmö agentur Guts & Glory for at udvikle Dogmans digitale profil.

- I vores branche ser vi, hvordan der er et stort potentiale hjemmesider, der lægger vægt på personalisering og en bedre brugervenlighed. Derfor har vi lagt stor vægt på at kunne tilbyde en ekstremt skarp og let-navigeret side til vores kunder, siger Pierre Olofsson.

Dogmans e-handel er på nuværende tidspunkt tilgængelig i både
Sverige og Norge, og i 2019 åbner virksomheden også i Finland, Danmark samt flere
lande i Europa. 

Derudover finder en ny lancering, af den eksisterende B2B-hjemmeside, sted i 2019.