Et fremgangsrigt år for Dustin

Dustin har netop offentliggjort sit regnskab for fjerde kvartal samt helåret.  

Virksomheden har det sidste regnskabsår, der strækker sig fra den 1. september 2017 til den 31. august 2018, været et år med god vækst. Nettoomsætningen steg med 10,7 procent og er nu oppe på 10,3 mia. SEK (7,3 mia. DKK).

Annonce

Det justerede driftsresultat (EBITA) steg til 501 mio. SEK sammenlignet med 426 mio. SEK i foregående regnskabsperiode. Det svarer til en stigning fra 302 mio. DKK til lige knap 356 mio. DKK.

  • Årsresultatet for perioden udgjorde således 305 mio. SEK (215 mio. DKK) mod 239 mio. SEK (170 mio. DKK) sidste år. Dette svarer til en stigning på hele 27,6 procent.

Året har også været det første for selskabets nye CEO, Thomas Ekman, som tiltrådte for præcis et år siden. Han kan således tilføje et succesfuldt første år til sin Dustin-portefølje.

Tidligere i år har Dustin endvidere erhvervet sig en ny teknologichef, som de har rekrutteret direkte fra e-handelsleverandøren Tieto.

LÆS OGSÅ: Dustin tar Tietos digitala chef - hon tar över tjänsterna

Samtidig viser regnskabet, at fjerde kvartal også har været en stærk periode for Dustin. Omsætningen steg med 11,6 procent til lige over 2,5 mia. SEK, hvilket svarer til omkring 1,8 mia. DKK.

Dustin er en førende online-baseret it-partner med aktiviteter i Norden og Holland. Virksomheden tilbyder IT-produkter med relaterede tjenester og løsninger til privatpersoner, den offentlige sektor og virksomheder med hovedfokus på SME'er. Dustin fungerer som en bro mellem fabrikantens brede sortiment og kundernes behov. Virksomheden tilbyder ca. 255.000 produkter og relaterede tjenester.

Kilde: News.cision

Annonce