Jysk-arving sætter ny kurs: Vil klare sig uden detailhandlen i fremtiden

 ”Vi skal ikke ud og lege Løvens Hule”.

I juni overtog Jacob Brunsborg formandsstolen i Lars Larsen Group efter sin far, og han har lagt i kakkelovnen til forandringer .

En helt ny strategi skal på bordet, og den kommer til at sætte skub i tingene på investeringsfronten. Det gælder både værdipapirer og ejendomme.

Annonce

I fremtiden er målet for Lars Larsen Group nemlig, at de mange investeringer skal kunne tjene lige så mange penge, som Jysk-kædens 2.850 butikker.

Jysk skal fortsætte i samme høje tempo som nu, og det selskab er et yderst velsmurt lokomotiv i fart. Vores mål er, at balancen i vægtskålen udjævnes, så Lars Larsen Group en gang i fremtiden reelt vil kunne klare sig uden detailhandel, hvis der skulle blive behov for det, udtaler Jacob Brunsborg til Finans.

I seneste regnskabsår tjente Lars Larsen Group 3,7 milliarder kroner, og heraf kom 3,2 milliarder fra Jysk, hvilket giver den nye strategi en del arbejde på ryggen.

Den forholdsvis nye formand vil ikke præcisere, hvilke investeringer der er tale om, eller hvor store beløb, det gælder.

I samme omgang afviser han ikke, at der kan komme både flere detailselskaber eller møbelvirksomheder til, på trods af den nye retning.

Vi skal ikke ud i at lege Løvens Hule. Men vi er åbne for alle investeringer som både kan give afkast, skabe arbejdspladser og er spændende idéer, kommenterer han til Finans.