Nemlig.com tager SOS Børnebyerne i hånden

Nyt samarbejde gennem ’måltid med mening’.

SOS Børnebyerne og nemlig.com indgår et nyt samarbejde, ”Ret godt for verden”, som nu gør det muligt for kunder hos nemlig.com at støtte nogle af verdens mest udsatte børn.

Annonce

Alt for mange børn i verden er lige nu helt alene. Uden en mor og en far. Uden omsorg og kærlighed. Uden at vide hvor deres næste måltid skal komme fra og hvad der skal blive af dem. Sådan lyder det fra nemlig.com i en pressemeddelelse.

- Et sundt og nærende måltid mad har en enorm betydning for alle mennesker og særligt for de børn, der bor sammen i SOS Børnebyerne verden over. Derfor har vi med vores Måltidskasse sat fokus på måltidets vigtige betydning, hvor vi sammen med vores kunder indsamler penge til at støtte SOS Børnebyernes vigtige arbejde, siger Mikkel Pilemand, kommerciel direktør i nemlig.com, i en pressemeddelelse.

Kunder hos nemlig.com kan fra den 12. november bestille måltidskassen ’Livretter’ eller én eller flere af retterne via ’Byg-selv-kassen’ til levering i uge 46.

For hver solgt ret donerer kunderne automatisk 10 kroner, som går ubeskåret til SOS Børnebyernes arbejde.

Ved køb af hele måltidskassen ’Livretter’ donerer kunderne 50 kroner. Dertil fordobler nemlig.com samtlige donationer.

Èt måltid – en verden til forskel

I forbindelse med formålet har SOS Børnebyerne engageret tre kendte SOS-ambassadører; Nikolaj Koppel, Mille Gori og Chris Minh Doky, der selv har været i køkkenet og smidt nogle personlige livretter på bordet.

For SOS-ambassadør Mille Gori giver det god mening at bruge måltidet til at støtte et godt formål.

- Jeg er ambassadør for SOS Børnebyerne fordi det ligger mig stærkt på sinde at gøre en forskel for børn. Derfor er jeg glad for at kunne bidrage med en af mine yndlingsopskrifter til Måltidskassen Livretter, og jeg håber, der er masser af folk, som deltager i kampagnen, så de dels støtter SOS Børnebyerne og får smagt min kartoffelpizza og de andre lækre retter i kassen.

Annonce

Samarbejdet med nemlig.com begejstrer hos SOS Børnebyerne, idet indsamlingen af penge er afgørende for at sikre verdens udsatte børn en tryg og sikker tilværelse.

- Vi er fantastisk glade for at lancere vores nye samarbejde med nemlig.com, som gør det muligt at hjælpe endnu flere udsatte børn ved fælles indsats, og vi håber, at kunderne hos nemlig.com tager godt imod de nye SOS-måltider, afrunder direktør i SOS Børnebyerne, Mads Klæstrup Kristensen.