Nu kan du få aftensmad med ét klik

Det bør ifølge nemlig.com være lettere at hente inspiration til middagsbordet, og nu kræver det kun ét klik.

I den nye undersøgelse: ”Har vi tid til velfærd?” fra Rockwool Fonden fremgår det, at det i gennemsnit tager mellem 45 og 50 minutter for de danske forbrugere at handle ind hver dag.

Annonce

Når ugen er omme har hver dansk husstand brugt mellem 5 og 6 timer på at lede efter dagens aftensmad og klare resten af ugens indkøb.

Det er en tidshorisont, som nemlig.com gerne vil indskrænke. Det skal være både hurtigere og nemmere at finde frem til ugens løbende måltider.

I denne uge lancerer nemlig.com derfor OneClickDinner, hvor aftensmaden er et enkelt klik væk.

- Mange af vores kunder efterspørger en nemmere måde at finde inspiration til aftensmaden. Forbrugerne handler typisk ind på vej hjem, og bruger lang tid på at finde et passende måltid ved køledisken eller ved grøntafdelingen. Med OneClickDinner har vi lavet en genvej til at finde præcis det rette måltid, der samtidig kan spare forbrugerne endnu mere tid i hverdagen, siger Mikkel Pilemand, kommerciel direktør i nemlig.com, i en pressemeddelelse.

Måltidskasser hitter i en travl hverdag

På markedet for convenience-produkter er der også sket en stor udvikling i de seneste år, hvor mange færdigretter og nye producenter har produceret nye varer af utrolig høj kvalitet. Det skriver nemlig.com.

Det er en tendens, man også kan genkende hos onlinesupermarkedet.

Det første halvår af 2018 er salget af ferske færdigretter fra Agnes og Cofoco steget med 46 procent på nemlig.com, sammenlignet med samme periode sidste år.

- Vi kan tydeligt se, at vores kunder efterspørger og benytter sig af flere convenience-produkter end tidligere. Det kan være erhvervskunder, der bestiller færdigstegte frikadeller til frokosten eller familien, der bestiller middagsretter fra Slagter Lund. Vores kunders hverdag og behov ændrer sig hele tiden, og derfor skal vi gøre det nemmere for alle vores kunder at finde det måltid, der passer ind i hverdagen, siger Mikkel Pilemand.

Annonce

nemlig.com er Danmarks største onlinesupermarked, som leverer dagligvarer og måltidskasser direkte til døren.