Ny direktør til Dansk Erhverv

”Næste skridt i forhold til at styrke organisationen”

Annonce

Til september tiltræder Morten Langager i en
nyoprettet stilling som direktionsmedlem og direktør for Politik, Analyse &
Kommunikation i Dansk Erhverv.

Udvidelsen sker som led i Dansk Erhvervs nye ambitiøse vækststrategi. 

Annonce

- Vi har med ansættelsen af Morten fået en absolut sværvægter til stillingen som direktør for Politik, Analyse & Kommunikation. Morten har mange års erfaring fra erhvervslivet, det politiske system og medierne. Med ansættelsen tager vi næste skridt i forhold til at styrke Dansk Erhverv yderligere, siger adm. direktør i Dansk Erhverv, Brian Mikkelsen, i en pressemeddelelse.

Han påpeger, at den nyoprettede direktørstilling er et element i Dansk Erhvervs strategi, der skal sikre organisationen endnu mere politisk gennemslagskraft, større synlighed og en klar erhvervsprofil til gavn for virksomhederne i Danmark.

- Som en af de mest rutinerede kommunikationschefer i centraladministrationen, som kommunikations- og marketingsdirektør i KMD og som adm. direktør i Danske Medier har Morten Langager mere end 20 års erfaring med ledelse, public affairs, kommunikation og profillering på højeste plan i erhvervslivet, i centraladministration og i dansk politik. Jeg glæder mig til igen at arbejde sammen med Morten. Han er kontruktiv, handlekraftig og med en masse positiv energi, siger Brian Mikkelsen.


Erhvervslivets stemme

Dansk Erhvervs direktion vil fra 1. september bestå af fire medlemmer: Adm. direktør Brian Mikkelsen, vice adm. direktør Laurits Rønn, direktør Morten Langager og om kort tid udnævnes en ny markedsdirektør, der også får sæde i direktionen.

Morten Langager glæder sig meget til de nye udfordringer i Dansk Erhverv:

- Virksomhederne er grundpillerne i et sundt samfund og en sund økonomi. Jeg ser frem til at skulle være med til at fremme erhvervslivets stemme i debatten og sikre, at der er politisk fokus på sunde rammevilkår for virksomhederne. Uden et stærkt dansk erhvervsliv intet stærkt velfærdssamfund, siger Morten Langager.

Han har tidligere i sin rolle af KMD-direktør været en del af Dansk Erhvervs bestyrelse og formandskab:

- Jeg glæder mig meget til at blive en del af det nye direktionsteam under ledelse af Brian Mikkelsen i Danmarks stærkeste erhvervsorganisation. Dansk Erhverv er i en rivende udvikling, og jeg glæder mig til at vende tilbage til organisationen i den smukke børsbygning, siger Morten Langager.