Lige nu: PriceRunner tvinger medarbejdere til hjemmearbejde

”Vi har et stort ansvar som virksomhed”.

Her til morgen er alle medarbejderne hos PriceRunner blevet orienteret om, at virksomheden fra og med torsdag morgen, den 12. marts, kører med skiftehold.

Baggrunden for beslutningen er den aktuelle smittefare fra Coronavirus.

Annonce

Vi tager situationen meget seriøst, og tager dette skridt for at sikre vores medarbejdere og deres nærmeste på bedst mulig måde. Vi har et stort ansvar som virksomhed for at gøre, hvad vi kan for at begrænse smitten, siger Martin Andersen, direktør i PriceRunner Danmark.

Den nye ordning indebærer, at halvdelen af medarbejdere skal arbejde hjemmefra, mens den anden halvdel er på virksomhedens kontor i Nykøbing Falster – efter en uge bliver der byttet rundt.

Før et nyt hold får adgang til kontoret, efter den obligatoriske uge, rengøres og desinficeres kontoret grundigt, fortæller Nicklas Storåkers, direktør i PriceRunner, til Ehandel.

Han tilføjer:

Vi betragter det som en god løsning, da vi – med halveret styrke – kommer til at have mere end 20 kvadratmeter til hver medarbejder på kontoret. Vores medarbejdere kommer til at kunne ”sprede sig” ordentligt på et klinisk rengjort kontor. Man kan måske endda sige, at kontoret, som følge af den grundige rengøring, bliver et relativt sikkert sted at være.

Ifølge direktøren er ovenstående forbehold taget for at kunne opretholde effektiviteten i virksomheden. PriceRunner har ønsket at finde en model, der virker over et ukendt antal måneder, hvis de uheldige omstændigheder skulle fortsætte.

Der kan naturligvis ske en udvikling, som gør, at vi skal revurdere vores model, men indtil videre vil vi gerne være foran myndighederne, afrunder Nicklas Storåkers.

Annonce