Prisjakt investerer i Danmark: ”Vi tror på, at vi kan blive størst”

Vil vippe de andre prissammenligningstjenester af pinden

”Prisjakt” lancerede for nylig sit prissammenligningssted i Danmark.

Annonce

Webstedet, der sammenligner priser for forskellige produkter, har eksisteret siden 2002 og havde sin spæde start i Ängelholm.

Med den danske etablering i juni i år er Prisjakt nu tilgængelig i hele Norden.


Går "all in" på Danmark

I et interview med Sydsvenskan siger Prisjakts chef i Norge, Carl Vult von Steyern, at responsen på det danske marked har været rigtig god siden lanceringen.

Indtil videre administrerer Prisjakt deres danske side eksternt, men de forventer at kunne åbne et kontor i nabolandet inden for nærmeste fremtid.

Imidlertid er konceptet med prissammenligningssider ikke nyt her i Danmark, som allerede huser tjenesterne PriceRunner og PricePusher.

- Eftersom vi har vundet på vores kernemarkeder, tror vi også, at vi kan blive størst i Danmark. Vi går "all in" i Danmark, for så er vi at finde i alle de nordiske lande, sagde Carl Vult von Steyern til avisen Berlingske i juni.


 "Størst fokus på Norden"

Ifølge Carl Vult gør indtoget på det danske marked tingene lettere for Prisjakt, med henblik på at etablere sig internationalt.

Han fortæller Berlingske, at de forventer at være det sammenligningssted, som danskerne foretrækker inden for en periode på tre år.

Annonce

- Lige nu har vi størst fokus på Norden. Der ser vi det største vækstpotentiale, og her finder vi nye målgrupper og investerer i nye segmenter, siger Carl Vult von Steyern til Sydsvenskan.

Lanceringen i Danmark betyder, at Prisjakt nu er forretningsdygtige i ti lande.

Ud over Sverige, har selskabet sider i Norge, Danmark, Finland, New Zealand, Frankrig, Italien, Polen, Irland og England.

Foto: Carl Vult Von Steyern