Stor, tysk webshop åbner i Danmark

Lover op til 50 procent lavere priser end konkurrenterne

Den tyske e-handelsvirksomhed Kfzteile24 har netop åbnet en dansk webshop, som under navnet Carpardoo.dk sælger reservedele til et utal af bilmærker og -modeller.

Annonce

– Danmark, og Norden generelt, er store inden for e-handel, hvilker er fantastisk for os. Vi kan se, at der er et omfattende marked og et behov for at kunne handle autodele online, hvor der stadig er kvalitet og sikkerhed forbundet med købet. Det kan vi levere, og tilmed kan vi tilbyde priser, der på nogle områder er op til 50% billigere end de store på markedet, udtaler Peter Lous, country manager for Carpardoo i Danmark.

Ud over at presse priserne promoverer Carpardoo sig på sit enorme udvalg, der angiveligt skal tælle 1 million reservedele, og på de 100 dages returret, de giver deres kunder.

Carpardoo henvender sig primært til dem, der selv tør åbne kølerhjelmen og finde værktøjet frem.

– Har man hænderne skruet godt på eller kender en, der har, er der mange penge at spare ved at købe kvalitetsreservedele online. Det er dyrt nok at købe bilen i Danmark, det skal altså ikke også være dyrere end højest nødvendigt at vedligeholde den, udtaler Peter Lous, Country Manager for Carpardoo i Danmark.

Det danske marked for autodele er præget af relativt få, store spillere. Store konkurrenter skræmmer dog ikke Carpardoo, som er en af Tysklands største forhandlere af autodele. Virksomheden, der har eksisteret siden 2001, ligger nr. 53 på listen over Tysklands største virksomheder og havde sidste år en omsætning på lidt over 1 milliard kroner.

2018 var også året, hvor Carpardoo åbnede webshops i Frankrig, Holland og Østrig, og i år har også Polen fået en Carpardoo-webshop.

– Vi har mange års erfaring fra både Tyskland, Frankrig og Holland med vores kerneområde autodele, vi ved at vi kan konkurrere hårdt på både pris og kvalitet, og e-handel er faktisk perfekt i forhold til vores koncept, hvilket man også kan se på de 48.000 anmeldelser med fem stjerner, vi har på vores tyske site. Så vi håber og forventer at vores danske kunder også vil være tilfredse, slutter Peter Lous.

Annonce