Succesen vokser sig større – to NXT Nordic næste år

Indtager Stockholm til september

I juni 2019 strømmede lige knap tusinde mennesker til arenaen Spektrum i Oslo for at deltage i den nordiske handelskonference, NXT Nordic.

I løbet af en hel dag fik de chancen for at møde både handelsvirksomheder og leverandører samt lytte til en række interessante talere og skabe nye kontakter.

Annonce

Gik du glip af dette års succes i Oslo?

Så fortvivl ej – der kommer nemlig hele to NXT i 2020.

Den 4. juni arrangerer Ehandel NXT i Oslo Spektrum, og den 17. september byder Stockholm velkommen til konferencen på Quality Hotel Friends.

Responsen på NXT i Oslo var virkelig god, og vi investerer derfor i to begivenheder næste år. Vi er sikre på, at der er plads til to detailbegivenheder i denne størrelsesorden og håber, at NXT også vil blive godt modtaget i Sverige. Vi ser virkelig frem til både den 4. juni og den 17. september næste år, siger Sahra Thurdin, event manager hos Ehandel.


Early bird-billetter

Talerne til næste års konference kan ikke afsløres endnu, men det står helt klart, at 2020-temaet vil fokusere på fremtidens kunder.

Temaet for dette års NXT var "The Future of Retail", og nu vælger vi at udvikle netop dét fokus, denne gang med øje på forbrugeren – den vigtigste aktør i fremtidens handel. Flere detaljer kommer løbende, så sørg for at holde dig opdateret, siger Sahra Thurdin.

Billetsalget til NXT Oslo ligger den 18. november, og til Stockholm et par uger senere. Der er et begrænset antal pladser, hvilket gælder både arrangementet og de efterfølgende middage, så vi anbefaler at sikre sig en billet i god tid.

Derudover bliver der også mulighed for at købe billetten til early bird-priser.

Annonce

For billetter og mere information - besøg www.nxtnordic.com. Og vil du have en påmindelse, når billetsalget starter, kan du tilmelde dig her allerede i dag.