Svensk prisgigant retter blikket mod Danmark

”En positiv udvikling, som vi ønsker at tage til næste niveau”

Den populære, svenske prissammenligningstjeneste ”Prisjakt” foretager store ændringer på sit forretningslandkort.

Tjenesten er aktiv i flere lande over hele verden, men nu er der taget en beslutning om at lukke ned for markeder - både Polen, Italien og Irland får dødsstødet.

Annonce

Prisjagt skifter fokus og kører en helt ny strategi, der handler om at udnytte det store potentiale, der findes på det nordiske marked. Beslutningen om at lukke vores websted i Polen, Italien og Irland betyder, at vi frigiver to arbejdstjenester. Det positive for organisationen er, at vi bliver endnu mere konkurrencedygtige, når vi flytter frigjorte ressourcer til de markeder, vi ser, har større potentiale, siger direktøren hos Prisjakt, Peter Greberg, til Ehandel.

De nordiske lande bliver altså nøglemarkeder for Prisjakt, og i særdeleshed Danmark.

Vi kommer til at tilføje flere nye tjenester for yderligere at kunne udvikle på markederne i Norden samt PriceSpy UK, Frankrig og New Zealand. Danmark er et andet eksempel på et nyt og vigtigt marked for os, og her har vi set en positiv udvikling, som vi ønsker at tage til næste niveau, siger Peter Greberg.

De nylige ændringer, eller den såkaldte strategiske investering, betyder at Prisjakt reducerer sin markedstilstedeværelse – fra ti markeder til syv.

Den nyeste portefølje ser således ud: Sverige, Norge, Danmark, Finland, New Zealand, Frankrig og England.

Prisjakt går også under navnet PriceSpy i flere andre lande.